Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

----{ SERWER SKYBLOCK }----{ REKRTUACJA NA MODERATORA ,OTHERDROPS, AUTORSKIE WYSPY, LEPSZA FABUŁA, MUSISZ TAM BYĆ !, QUESTY, U NAS SIE NIE NUDISZ

Gość Tanamiso

1.  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? Publikacja ?

• Tak
      14
    • Nie :(
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Online,

Cały czas zapraszamy na nasz serwer

Opublikowano

Serwer Online.

Niedługo kolejne serwery:

Do końca miesiąca:

S1 - SkyBlock 60 - 250 slotów 8GB RAM

S2 - Survival + Frakcje 100 Slotów 16GB RAM

S3 - SurvivalGames + MiniGry | 100Slotów 32GB RAM

Opublikowano

Nie polecam serwera, z kilku powodów po1 zostalem uciszony na chacie za nic przez admina... po2 dostalem bana na 5minut za nic... Oo a napisalem tylko, zeby ogarnal cofki.. po3 gracze zaczeli mnie wyzywac i mowili, ze mam slaby net i komputer co jest nie prawda bo mam komputer od 2miesiecy (8GB Ramu 3.4GHz), lagi na serwerze. nie polecam, admini nie odpisują i są nie mili. pozdrawiam. ps gracze non stop hejtuja albo wyzywaja sie nawzajem, atmosfera jest tam 0-owa

Zbieram Like ^^

Opublikowano

serwer za*******

Nie polecam serwera, z kilku powodów po1 zostalem uciszony na chacie za nic przez admina... po2 dostalem bana na 5minut za nic... Oo a napisalem tylko, zeby ogarnal cofki.. po3 gracze zaczeli mnie wyzywac i mowili, ze mam slaby net i komputer co jest nie prawda bo mam komputer od 2miesiecy (8GB Ramu 3.4GHz), lagi na serwerze. nie polecam, admini nie odpisują i są nie mili. pozdrawiam. ps gracze non stop hejtuja albo wyzywaja sie nawzajem, atmosfera jest tam 0-owa

po 1 nie ma cofek po 2 maja racje ze masz slaby internet po 3 musiales nawyzywac adminowi po 4 musiales byc za wyklinanie po 5 admini sa mili i odpisuja po 6 hejtuja ciebie bo nie umiesz grac na skybloku

Pozdrawiam

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...