Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG - Itemshop

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakiś sposób na wypełnianie reklam w Item Mall na Singapore? :) Klasyczna metoda z AOL-em nie przejdzie bo nie wyświetlają się reklamy, a gdy wchodzę przez bramki proxy to SponsorPay w ogóle nie pojawia mi się, a reklamy z SuperRewards nie dochodzą :)

Pomoże ktoś? :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Spróbuj użyć jakiegoś innego programu do zmiany ip.

Jeśli nie jesteś "zaawansowany" w robieniu tych reklam to wystarcz Ci hotspot shield.

A jeśli masz już jakąś wprawę i wiesz jakie kraję mają najlepsze reklamy zmieniaj ip ręcznie w przeglądarce.

Ip i port możesz znaleźć np na hidemyass

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Swego czasu robiłem ich b. dużo, ale było to dawno temu i w dodatku na PL nie na SG.

Próbowałem AOL'a, Bramek Proxy, addona do Firefox'a, tzw. AnonymouX (który działał jakiś miesiąc temu, teraz przestał)  i Platinum Hide IP.  Rezultat przy aolu i Anonymoux - brak ofert, przy Bramkach i Platinum Hide IP - reklamy tylko z SuperRewards się ładują, niestety nie dochodzą żadne TP (czyli SM na SG)

Przy próbie połączenia przez proxy z HideMyAss wyskakuje mi to:

This IP is being shared among many domains.To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

2l6yat.jpg

Opublikowano

Reserve, naucz sie czytac - tzn. ze wykrylo u ciebie proxy. Teraz masz dwie opcje:

albo znalezc jakas dobra bramke za pare dolarow albo probowac innych bramek.

Moze TOR?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...