Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na tym sprzęcie ujdzie mi...

Gamer2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na tym sprzęcie pójdzie mi farcry3 i battlefield3 na maxymalnych ustawieniach?

6 rdzeniowy procesor AMD - FX 6300

Karta graficzna GTX650 wyposażona w 1GB RAM DDR5

8GB pamięci RAM DDR3 1600MHz

Z góry dzieki.

Opublikowano

A coś więcej specyfikacja całego komputera?

Masz już tego kompa czy kupujesz?

Jesli nie masz to zrob nowy temat podaj budzet i ci zloza zestaw pod gry bardzo wydajny.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Komputer to ASUS GAMER PRO (z allegro)

dlaczego uważacie ze kompy z allegro są słabe?

Mój budżet to 1700 spróbuj złożyć tak dobry komputer w tym budżecie.

Podobno zasilacz rekomendowanej firmy ale nie wiem jakiej.

PS. Mam nadzieje że się nie spali ten komp z allegro, ASUS to dobra firma.

Opublikowano

Nawet jeślibyś go kupił to BF3 wejdzie na max. Średnie przez kartę . Jeśli GTX 650 To z Ti lub Ti Boost , a zasilacz To 500w Modecom :)

http://allegro.pl/asus-gamer-pro-fx-6-x-4-1ghz-gtx650-ddr5-8gb-1tb-i3246439414.html

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Nawet jeślibyś go kupił to BF3 wejdzie na max. Średnie przez kartę . Jeśli GTX 650 To z Ti lub Ti Boost , a zasilacz To 500w Modecom :)

http://allegro.pl/asus-gamer-pro-fx-6-x-4-1ghz-gtx650-ddr5-8gb-1tb-i3246439414.html

Zasilacz bomba, procesor wydajność Core i3, obudowa piecznik.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

PS. Te komp kupiło 34 klientów którzy są zadowoleni z zakupu.

Tak, bo się nie znają. Komp im się nie spalił zaraz po włączeniu, minecraft działa, więc po co im więcej.

Następne punkty ostrzeżeń!

Jeszcze 30 i bannikk, wreszcie nowe konto.

Ten najlepszy w tym budżecie http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=75314&s=73969&s=60787&s=63363&s=76494&s=61601&s=50391&s=78260

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zasilacz bomba, procesor wydajność Core i3, obudowa piecznik.

Nie polecałem mu tego złomu który ma czelność nazywać się zasilaczem , ja tylko powiedziałem co tam siedzi , oraz jaką kartę ma brać jak już :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...