Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mogę dostać bana?

d4wid1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z bratem polecieliśmy na 5 wrogów brat zabił 2 a ja 3 i wtedy jeden kolo zaczął mnie od hackerów wyzywać. Ja mu mówię, że to Polish Power :P a potem, że to umiejętności. I czy jak on złoży skargę to czy ja mogę dostać bana? Oczywiście nie gram na cheatach. Jak w bitwie zestrzeliłem 11 to nikt mnie nie wyzywał od cheaterów.

Opublikowano

Ale nigdy nie wiadomo. Bo czasami im wystarczy nagranie. Nie wiem jak jest w War Thunder bo jeszcze nic nie zgłaszałem i nie wiem czy oni to w jakiś sposób sprawdzają.

Opublikowano

Nagranie nie wystarczy, bo gościu może całą drużynę rozwalić a bana nie dostanie pomimo, że jest filmik. Jeśli nie grałeś na cheacie, to szansa na bana jest praktycznie zerowa.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Ciekawe jakie właściwie, o ile w ogóle War Thunder obsługuje cheaty. Auto celowanie na silnik, pilota, czy co?

Ogólnie tak jak powiedział kolega wyżej, ktoś się wkurzył, że został zestrzelony.

Opublikowano

Do WT nie ma hackow i nie bedzie

offtop? panie moderatorze stwierdzilem ze w tej grze nie ma tego typu porgramow a jak widac w temacie chodzi o to ze d4wid1998 boi sie dostac bana za hacki,a nikt wczesniej tego nie powiedzial...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...