Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram w wota już prawie rok i mam 8 tier lecz dalej mi sie wydaje że gram słabo. Porównuje swoje staty ze statami jakiegoś innego gracza to są one o wiele lepsze. Prawie na każdym pojeździe jest M'ka (99% doświadczenia z całego teamu). Czy jest jakiś przepis jak grać pro? :D

Opublikowano

Zapewne jest to twój 1. VIII tier - większość statystyk pochodzi z czasów, gdy byłeś żółtodziobem w wocie =D . Z X tierem i następnymi ósemkami będą w miare oddawać realia. Jednak, jeśli nie chcesz czekać, polecam Noobmeter.com - pokazuje ostatnie 7 days / 1000 bitew

76561198018588473.png
Opublikowano

Ja mam 950eff a z ostatniego 1k 1410 eff .

Eff rośnie z kolejnymi k bitew.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No statów to ty nie masz powalających :D 702 effi.

Może kup sobie jakiś 2tier np. T18, albo za golda mini mausa i bostuj staty, paru ludzi tak robi, ale dla mnie jest to bezsensu.

Staty mają rosnąć jak się gra normalnie, a nie jakieś bostowanie 2t. Graj, graj i jeszcze raz gra, możesz poczytać poradniki itp.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Kurde czytam to i sie śmieje :D

Po 1 effi nie gra... :-)

Po 2 nie zawsze effi danego gracza odzwierciedla jego umiejętności ;) podam Ci proskty przykład z mojego konta effi mam 1050 (effi cienkie bo kiedys dawno temu gral na tym koncie moj kuzyn i effi bylo ponizej 900 :)....) teraz jak patrze na effi sprzed tysiaca bitew moje effi wynosi ponad 1600....

Tak więc miej wyjeb.... na effi i nie patrz na xvm'a jakie kto ma effi itp ;) staraj sie po prostu grać najlepeij jak potrafisz i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...