Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bot do minecraft'a wersja BETA

palkia

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bot ci si? podoba, czy jest przydatny

• Tak
      19
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nodusa początkujący raczej nie zrobi.

Japierdole, chłopak sie dopiero uczy..

jest początkującym, a tu jak zwykle od groma tych pierdolonych chejtów..

wiesz co to *chejt* ? (powinno się pisać hejt ale kk(

poza tym takie coś można napisać po przeczytaniu poradnika Phoenix_PL. co za problem napisać While 1 ;spam WEnd ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale wiesz JestemPolakiem ty go napiszesz ale przeciętnemu graczowi w mc się przyda.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wiem, wiem dlatego doceniłem twoją prace i dałem "lubie to", fajnie gdybyś zawyżył sobię poprzeczkę i zrobił coś bardziej wymagającego, wtedy na pewno by było to przydatne.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dałem like, będę patrzeć jak Twój projekt się rozwija, bo wydaje mi się, że będzie to jedyny taki Polski bot do mc, bo nodusie i inne to wszystko jakieś angole, rumuny i inne trolle robią...

Take it easy my friend

Opublikowano

Dzięki za like i za wszystkie komentarze. Teraz pracuje nad hotekeyami i antyafk.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A propos autoklikacz ma sens tylko na creative, nie na pvp. Bo po oberwaniu gracz/mob staje się na bodajże 0,5 sekundy niewrażliwy na dmg. W związku z tym tylko sobie miecz zmarnujesz...

Do autowalka nie potrzeba bota - idziesz do przodu, klikasz Alt, puszczasz klawisze i klikasz raz myszką.

Spambot też nie ma sensu, praktycznie każdy serwer zrobi ci mute/kick/ban.

Admin cie nie poprosi o screen'y... bo trzeba je jakoś przesłać. Poza tym nie trzeba wyłączać aplikacji nawet. Chyba że zostawiłeś widoczną ikonkę programu...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

po co odświeżasz, skoro i tak nikt nie korzysta z tego ? to jest według mnie 5 min roboty ... jak refreszujesz to dodaj coś bo to nie ma sensu ....

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Debil.

Sleep(3000)
MouseClick("left", 1000, 1000, 2000, 1)
Tutaj się robi takie cos :
For $i = 0 To 2000 ; ilosc klików
$MousePos = MouseGetPos()
MouseClick("left", $MousePos[0], $MousePos[1], 1, 1)
Next

I dodajesz hotkeya na F8

HotKeySet("{F8}", "exit1")

Func exit1()

exit

EndFunc

...

I mozna sobie przesuwać myszke i cały czas klika. A przez twój jebany skrypt musiałem wyłaczac kompa pozdro.

Zmien to.

OndteAw.png
Opublikowano

dziwne bo umnie wszystko pięknie działa i myszką też sie da przesuwać więc pozdro

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chyba w grze :______; na pulpiecie ani rusz i zjebałeś nie potrafisz logicznie myslec i bierzesz sie za takie cos >.<

MouseClick("left", 1000, 1000, 2000, 1)

Za kazdym razem bedzie klikało w kordy 1000 x 1000...

OndteAw.png
Opublikowano

@up

wiesz, on zaraz tutaj wejdzie i napisze : "to won jak się nie podoba". więc ta dyskusja nie ma sensu.

@top

ulepsz ... bo przez 2 tygodnie ciągle to samo, a to jest max 10 min. roboty ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Bot nie jest zły jak na domową robotę, co do komentarza Andrea człowieku o czym ty mówisz chcesz aby dodał komendę z plotme ??? -_-

49yxrs.png

Opublikowano

Są jakieś przyciski do wyłączania autockilka? :*
Bo jak go włącze to potem spami nawet na pulpicie i nie da się wyłączyć go :*

Opublikowano

@UP

Ale to forum to MPC (MultiPlayerCheats), więc WTF? :D

@Topic

Bocik zrobiony przez początkującego, ale całkiem fajny. Przyczepiłbym się do wygody jego użytkowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...