Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z mapą

mjm3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dodaniu nowej mapy wejsc na nią i wylogwaniu się, nie można wejść na postać...

W syserr są następujące błedy:

0811 17:29:25509 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0811 17:29:31627 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
0811 17:30:39409 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0811 17:30:39921 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
Co z tym zrobić ?
Opublikowano

po stronie serwa spr wedlug tego a po stronie clienta tam masz w tym teamcie co mi podales + w localach tez masz atlasinfo

po stronie serwa wydaje mi sie że jest ok.. Bo można było wbić itd.. ale po lognieciu crash.. Dodam jeszcze w localach w atlas i napisze ;), co i jak..

Opublikowano

a w cliencie w pack xxx.epk wrzuciles i dodales do index?

Tak wrzuciłem

xD, jak nie dodałeś do atlasinfo w locale i w root to się nie dziw że crashuje

Dodam tu i tu i napisze co i jak

Tak wrzuciłem

Dodam tu i tu i napisze co i jak

Sprawdziłem... I nadal to samo

I dziwne... Syserr pusty ! Zero błędu..

@Edit:Hmm.. Usunąłem mape z clienta i to samo.. Dziwne.. Jakby wgl. nie czytał jej

Opublikowano

Witam po dodaniu nowej mapy wejsc na nią i wylogwaniu się, nie można wejść na postać...

W syserr są następujące błedy:

0811 17:29:25509 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0811 17:29:31627 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
0811 17:30:39409 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0811 17:30:39921 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
Co z tym zrobić ?

CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR - źle napisany regen.

CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3 - brak pliku mp3 w folderze BGM.

Tak na zaś.

Opublikowano

Wgrywałem różnymi sposobami ją i to samo ;/ Jak uniknąć bugowania postaci ?? Moze jest jakiś quest co po wylogowaniu tp do m1 ?

Opublikowano

więc problem z klientem, weź zobacz czy aby na pewno nie będzie jakiegoś błędu po wybraniu tej owej postaci? co do game, jak up napisał weź wgraj difa bo może masz ograniczone mapy a poza tym do jakiego CONFIG wpisałeś ID mapy? jeśli do ch1 to usuń z ch1 i dodaj ją do ch99 czy tam game99 nie wiem jak masz i powinno być cacy :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...