Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie treści przyciągają Twoją uwagę na YouTube?

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luźny temat, jakie treści (tematyka filmu) przyciągają Twoją uwagę na YouTube, czyli to, co najbardziej lubisz oglądać. :)

Może inaczej, o jakiej tematyce vlogi podobają się Wam najbardziej?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Gdy jakaś piosenka mi się spodoba, często zaglądam na youtube celem znalezienia teledysku. Lubię "zobaczyć" muzykę. Poza tym youtube służy mi do wyszukiwania i oglądania debilnych filmików. Kiedy napadnie mnie wyjątkowa nuda, wpisuję randomowo jakiś idiotyczny wyraz i patrzę na wyniki :P

edit: hahaha Hades :D Zburzyłam Ci koncepcję. No to odpowiem dodatkowo - nie znoszę vlogów xD

#don't care

Opublikowano

Może inaczej, o jakiej tematyce vlogi podobają się Wam najbardziej?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

ja najbardziej lubię turecką muzykę ludową oraz niemieckie disco polo:P i nie pogardzę lets playami z mc

Opublikowano

Czasami oglądałem vlogi Rezi'iego, a tak to jednego ziomka ze szkoły oraz takiej jednej pani ładniej ^.-

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

śmieszne,wkręcenia na mieście,wrestling mixed xDDD,Jak skaczą Kangury

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Ciekawostki takie jak ludzie mający 14 promili alkoholu.

Czy kolejne ufo które porwało jakiegoś Amerykanina.

:D

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Boskie są te filmiki jak dziewczynka której jeszcze cycki dobrze nie urosły pokazuje jak nakładać cały ten szajs. Kto ich w wieku 8 lat tego uczy? Nie wiem po co 8 latce maskra i jakieś inne gówna. A tak po za tym to fajne są kabarety i parodie.

Opublikowano

HowToBasic ;D Niema nic lepszego niż bieganie po sklepie z kondomem założonym na paruffke xD

Opublikowano

Mnie vlogi nudzą i nie za bardzo przepadam za nimi.

@HejterskiPL

Ten koleś ma porąbane w głowie, ale i tak lubię jak rzuca tymi jajkami. Tylko, że to nie jest vlogi.

Opublikowano

Coś na luzie, bez spiny, z humorem, byle ciekawe. Np. o grach, motoryzacji, sporcie, nauce, et cetera.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Admin Cienia
Opublikowano

"Vlogi" (jeśli można to tak nazwać) Bonzo, a tak na serio to nie interesuje się tego typu materiałami. Bardziej ciekawią mnie np. gameplaye gier w które planuje zagrać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...