Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM Metin2 PL

dariuszw1277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje mozliwosc darmowego sm poprzez wypelnianie ankiet? Bo cos patrzylem i trzeba podawac nr telefonu i niewiem czy sie oplaca. Jak istnieje to prosze o wytlumaczenie. Aha i czemu w ogóle ankiet niemam do wypelnienia

Opublikowano

Co do podawania numeru to na 100% po doładowaniu będziesz miał odbierane codziennie (w zależności ile ankiet wypełnisz) odbierane pieniądze z kąta.

Więc totalnie się nie opłaca, chyba że od razu po otrzymaniu darmowych SM zablokujesz u operatora dany numer z którego dostałeś SMS-potwierdzenie.

A darmowe SM najłatwiej nabijać na zmiennym IP.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Dobra więc zrobilem tak:

Sciagnolem mozille, zmienilem ip na 100% USA (patrzylem strona my ip) zalozylem nowe konto metin2 wchodze IS sponsor pay ankieta ...... o.O niestety brak ofert LOL kurwa co robic ....

Opublikowano

Co wy gadacie? Istnieje takie coś jak deaktywacja.. Jak opłaca się to bierz za sms, czytaj ile koszt subskrybucji bo tyle Ci z konta zje.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Dobra więc zrobilem tak:

Sciagnolem mozille, zmienilem ip na 100% USA (patrzylem strona my ip) zalozylem nowe konto metin2 wchodze IS sponsor pay ankieta ...... o.O niestety brak ofert LOL kurwa co robic ....

Najprawdopodobniej dostałeś banika, zerknij jeszcze do super rewards , jak dostałeś bana to wejdź i uzupełniaj na innym koncie , fryzury i tak można przekładać. Według mnie lepiej już zbierać na bony, w ten czas co będziesz nabijał SM uzbierałbyś 2-3 x tyle yang w grze co za tą fryzurę. Opłacalne było nabijać SM jak były szkaty szczeniaka.

@EDIT

Nie słuchaj go nie opłaca się dają marne grosze za to kupiłbyś normalnie SM i wyszłoby Ci więcej.

Co wy gadacie? Istnieje takie coś jak deaktywacja.. Jak opłaca się to

bierz za sms, czytaj ile koszt subskrybucji bo tyle Ci z konta zje.

Opublikowano

Dobra więc zrobilem tak:

Po wejściu w zakładkę IS była polska czy amerykańska flaga?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

amerykanska ;/

Powiem tak nawet na niemieckiej stronie metin2 (na zmienionym adresie ip na niemiecki) dalem w IS sponsorpay --> ankiety --> no i kurwa brak ofert, to samo co na PL'u ZAL kurwa ja tez chce zarabiac jak inni

Opublikowano

Najprawdopodobniej dostałeś banika, zerknij jeszcze do super rewards , jak dostałeś bana to wejdź i uzupełniaj na innym koncie , fryzury i tak można przekładać. Według mnie lepiej już zbierać na bony, w ten czas co będziesz nabijał SM uzbierałbyś 2-3 x tyle yang w grze co za tą fryzurę. Opłacalne było nabijać SM jak były szkaty szczeniaka.

@EDIT

Nie słuchaj go nie opłaca się dają marne grosze za to kupiłbyś normalnie SM i wyszłoby Ci więcej.

Przecież Ci napisał co masz zrobić!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LOL tylko ze kurwa mac mam 5 kont na 4 nigdy nie uzywalem IS i jest to samo brak ankiet nawet jak konto zaloze wiec co mi napisal nic ?

Napisał Ci dobrze: Dostałeś bana na IP i na konta, musisz zrobić nowe konta...

amerykanska ;/

Powiem tak nawet na niemieckiej stronie metin2 (na zmienionym adresie ip na niemiecki) dalem w IS sponsorpay --> ankiety --> no i kurwa brak ofert, to samo co na PL'u ZAL kurwa ja tez chce zarabiac jak inni

Haha, widzę jak dobrze to robisz ;) Ciekawe jak AOLem zmieniłeś Ip na niemieckie, pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy gdzie . ;d

Ale mogą ci zaspamować telefon .

A jak podasz nieprawidłowy to pewnie będzie pisało żeby potwierdzić coś tam .

Lepiej nie . Nie radzę . xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...