Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;D ;D

Czy mogę dostać premię 300 tysięcy monet za zniszczenie 30 czołgów na dzień ? ([Ważne...] Zniszczyłem je 2 rodzajami moich czołgów : IS - LTP)

Wczoraj dostałem tą premie o około 18.00 i nie wiem czy dzisiaj to też dostane o 18 czy wcześniej. Chyba, że muszę te 30 czołgów zniszczyć 1 rodzajem czołga... Ale, jak się pytam to każdy z polaków mówi mi, że można nawed 20 rodzajami czołgów (20 <- no, 5 :D)

Proszę o szybką odpowiedź bo jeden mówi mi to, a drugi tamto ...

Z góry Dzięki :D

A jak już coś to jak szybko kase zarobić ?

Opublikowano

Możesz jakimi chcesz czołgami, ale ten czołg, którym zabijasz musi być przynajmniej 4 tieru. Możesz grać 50 czołgami nawet, ale muszą być T4+

Co do szybkiego zarobku - czołg premium albo konto premium, lub granie czołgami T5.

Opublikowano

Możesz jakimi chcesz czołgami, ale ten czołg, którym zabijasz musi być przynajmniej 4 tieru. Możesz grać 50 czołgami nawet, ale muszą być T4+

Co do szybkiego zarobku - czołg premium albo konto premium, lub granie czołgami T5.

ale LTP to 3 tier więc wszystkie jego zniszczenia się nie liczą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...