Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.:: [Zapowieź] ::. .::[1.6.2] ::. .:: [MiniGames] ::. .:: [Splegg,HideAndSeeak,QuakeCraft,TNTGames,CastleMod + inne] ::. .:: [DEDYK] ::.

seenday

.:: [Zapowieź] ::. .::[1.6.2] ::. .:: [MiniGames] ::. .:: [Splegg,HideAndSeeak,QuakeCraft,TNTGames,CastleMod + inne] ::. .:: [DEDYK] ::.  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze

• Tak
      26
    • Nie (Dlaczego?)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dex1.png

POLSKI SERWER MINIGAMES!

stp4.png

Adres IP: Unknow

Adres TS3: Unknow

Sloty: 150<

WhiteList: Nie

Premium: Tak

z6nf.png

Splegg - Jajeczny Spleef

QuakeCraft - Zestrzel Wroga Fajerwerkami

Hide and Seek - Gra w Chowanego

TNTGames - Gry z TNT

CastleMod - Walka o Zamek

1vs1 - Walka 1 na 1
QuakeSurvival - Już niedługo
:)

+ inne!

yo1s.png

Wlasciciel - Hak3r_PL

Wlasciciel - Seenday

zu68.png

Otwarcie serwera nastąpi wkrótce!

Serwer tak samo jak i pluginy są w 100% spolszczone

przez naszych Techników!

Posiadamy Autorskie pluginy oraz skrypty.

Na serwerze Jest możliwość wejścia bez premium wymagane

jest wysłanie sms. Wiecej informacji na Stronie

WWW.unknow.PL

a6io.png

Robimy mały konkurs dla użytkowników MPC

na czym on polega?

Każda osoba która napisze w komentarzu swój nick z minecraft bierze udział w losowaniu, nagrodą jest VIP wyniki konkursu w 2 dzień po otwarciu serwera! ;)

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Chetnie wbije , zapowiada sie dosc ciekawie , tylko prezentacja niezbyt ciekawa...

Sorry że prezentacja jest mało ciekawa ale teraz mój kolega zajmie się "ulepszeniem" tej prezentacji i mam nadzieje że będzie się podobać :).

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

okej, wygląd tematu poprawiony! ;)

Opublikowano

@UP
O wiele lepiej :)
Przy okazji biore udzial , w minikonkursie. moj nick w MC to : EnergyNk

Opublikowano

Mamy dla was dobrą informacje Mamy 93% pluginów ogarniętych! Data otwarcia zostanie ogłoszona w tym temacie! ;)

Opublikowano

@UP Niestety serwer będzie premium aby nie było podszywek.. W naszym sklepie na stronie będzie możliwość wejścia na serwer bez premium za opłatą dodatkowo będą losowania na takie kody! ;)

Opublikowano

@f5

Opublikowano

Chętnie wbije bo ciekawe są takie minigry

Moj nick@

Ragmar

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Zagram chętnie na castle modzie ;) mam nadzieję, że numery dla non-premium nie będą tanie ;)

Mój nick MC: EzioAssasinPL

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

@f5.

Opublikowano

@f5

Opublikowano

@f5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...