Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cabal Online EU. Małe pytanie o skile.

MyShot*4*You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w te macie mam pytanie co do skilli na profesji Warrior. Jak narazie mam 49 lv i rozstawilem skille te co potrafilem :D ale widzialem goscia ktory mial 46 i mial lepsze o wiele skile. Jak na warriorze rozstawic skile. Prosze o nazwy skilli.

Dzięki ;)

cmr7f3.jpg

Opublikowano

tutoriale na stronie forum cabala, poszukaj

na tak gównianym lvl kupuj co pasuje, dobij do transa to zacznij dopiero myśleć co się przyda

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Sprawa wygląda tak , że level ma małe znaczenie jeżeli chodzi o skille...

Głownie chodzi o to, że masz levele postaci i masz rank broni pod "K". Rank broni wbijasz poprostu używając skilli (zostawiając na kukłach jak jestes AFK i normalnie grajac,zabijając mobki).

Z każdym nowym rankiem będziesz mógł wykupić nowe skille u instruktora.

Haczyk jest w tym, że żeby przejśc na następny level rank skilli musisz mieć określony level. Nie pamietam jak to jest dokładnie , ale żeby wejśc na ostatni skill rank czyli TRANSCENDER musisz mieć 100lvl. A co dziesięć leveli trzeba robić BATTLE STYLE UP., czyli tak zwany leveling.

Dodatkowo jak chcesz SKILLOWAĆ to są rzeczy , dzieki którym dostaje się wiecej expa (item taki musi mieć prefiks SKILL EXP PER SKILL +X [ 5 czy 4 to max] )

Czasami wydaję mi się, że niektórzy to tylko sobie posty nabijają... xP

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Sprawa wygląda tak , że level ma małe znaczenie jeżeli chodzi o skille...

Głownie chodzi o to, że masz levele postaci i masz rank broni pod "K". Rank broni wbijasz poprostu używając skilli (zostawiając na kukłach jak jestes AFK i normalnie grajac,zabijając mobki).

Z każdym nowym rankiem będziesz mógł wykupić nowe skille u instruktora.

Haczyk jest w tym, że żeby przejśc na następny level rank skilli musisz mieć określony level. Nie pamietam jak to jest dokładnie , ale żeby wejśc na ostatni skill rank czyli TRANSCENDER musisz mieć 100lvl. A co dziesięć leveli trzeba robić BATTLE STYLE UP., czyli tak zwany leveling.

Dodatkowo jak chcesz SKILLOWAĆ to są rzeczy , dzieki którym dostaje się wiecej expa (item taki musi mieć prefiks SKILL EXP PER SKILL +X [ 5 czy 4 to max] )

Czasami wydaję mi się, że niektórzy to tylko sobie posty nabijają... xP

dzieki wielkie Like. Close

cmr7f3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...