Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Odnośnie eventu

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy po evencie cena wodnego krzakogona wzrośnie?

2. Czy warto kupywać teraz boxy, czy lepiej poczekać do końca eventu i wtedy losować sp pirata?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

1. Czy po evencie cena wodnego krzakogona wzrośnie?

2. Czy warto kupywać teraz boxy, czy lepiej poczekać do końca eventu i wtedy losować sp pirata?

1-2 ostatnie dni , boxy beda po 40k kupisz sobie z 60 i losujesz ;)

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Teraz zabardzo nie da się zarobić na tym evencie... Najlepiej to sprzedawaj boxy po 200 k bo krzaków i leony nie możesz sprzedać w oryginalnej perle...

nostaleh.png
Opublikowano

Najlepjej na enigmie nie wiem jak na innych servach ale na enigmie po 160k teraz sellam jak grasz na enigmie pisz do kinia123 ona kupuje boxy z miłą chęcią po 160k a ja zarobiłem wczoraj 3.2kk na samych boxach a co do krzaka <3 hmm zró sobie 3 konta kazde 20lv postaci 10j i robisz misje dzienne 1 krzak 3kk dziękuje i licze na +

Opublikowano

Teraz zabardzo nie da się zarobić na tym evencie... Najlepiej to sprzedawaj boxy po 200 k bo krzaków i leony nie możesz sprzedać w oryginalnej perle...

Po evencie bedzie mozna..

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...