Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Każdy jest w czymś najlepszy?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzycie w to powiedzenie: "Każdy jest w czymś najlepszy", albo lekko zmodyfikowane przeze mnie: "Każdy jest w czymś dobry", bo ja całkowicie NIE. Ja w niczym nie jestem dobry, sprawdzałem wszystko. Jeszcze słyszałem takie fajne powiedzonko, które na 100% jest prawdziwe: "Jeśli jesteś w czymś dobry/bardzo dobry to wiedz, że znajdzie się jakieś azjatyckie dziecko, które będzie od Ciebię lepsze".

Zapraszam do dyskusji :).

Opublikowano

jak jesteś smutną pizdą, niewychodzącą na dwór to tak masz. Jesteś najlepszy w byciu życiową fajtłapą, pizdą i dużo by wymieniać. : )

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Gdy spotykam ludzi, którzy są w czymś dobrzy, to z reguły nie jest to jedyna dziedzina, w jakiej świecą triumfy. Są po prostu ogarnięci. Ludzie nieogarnięci... no cóż... pozostawię bez komentarza :]

#don't care

Opublikowano

Nie przepijesz mnie w Alko :D Można ? Można...

A tak teraz z normalnych rzeczy to trochę można ich wymieniać ale tego konkretu "najlepszy" nigdy nie znajdę :C ... Aktualnie dla mnie grafika, swego czasu byłem w pierwszej topce grafików na mpc ;P Tutaj człowiek znalazł odstresowanie, to tak samo jak na siłowni miałbym się porównywać tutaj ja podniose 120 a ten bierze 240 lekko i weź porównaj.. :C

Best Rumpel EU <3 To mogę przyznać na 100% :D

[*]

Opublikowano

Każdy może być dobry we wszystkim (o ile mu jakieś przeszkody z zewnątrz nie przeszkodzą) i tu nie chodzi o talent tylko o to ile pracy włożysz w to żeby być w czymś dobry.

Opublikowano

Bóg stworzył człowieka .

Bóg dał, każdemu coś niezwykłego .

Teraz nazywamy to talent, Pan Bóg potraktował, każdego na równi i nagrodził go tam samo jak brata.

Dlatego każdy ma talent, czasem ten talent odkrywamy gdy zaraz tracimy życie.

Z reguły dziewczyna są obdarzone talentami malarstwa, a chłopaki grania w piłkę .

"Pamiętaj jeżeli jeszcze talentu nie odkryłeś/aś, to i tak go odkryjesz. Bóg zrobi swoje."

"Ten co na ziemi ma miliony, dla Boga nie ma nic. Ten co na ziemi jest biedny, dla Boga w Niebie będzie bogaty."

Opublikowano

ja mysle ze kazdy jset w czyms dobry, załorzmy ze ktos lubi grac w pilke, a nie wychodzi mu to dobrze, a jesli lubi to robic i bedzie trenowal to bedzie mu cos coraz lepiej szlo no i bedzie dobry ;o

Age is just a number :)

Opublikowano

Zaraz wleci Lemon i bedzie pierdolić, że jest najlepszy w haxa :) . Jest dużo rzeczy w których jestem dobry ale nie najlepszy^^

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Każdy MOŻE być w czymś dobry. Trzeba tylko to coś znaleźć. W moim przypadku był to rysunek i modelarstwo ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

zależnie od podejścia ja 3 razy piłki nie umiem podbić i mówie że jestem dobry :)

Opublikowano

Niemożliwe, żebyś wszystkiego spróbował. Każdy musi być w czymś dobry, tylko nie umie dobrze poszukać swojego talentu. Jeden będzie szybko biegał, drugi będzie dobrze się napierdalał, trzeci będzie dzieckiem neo, któremu się nie chce wyjść na dwór i coś porobić, poszukać talentu, poćwiczyć.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

To zależy przez jakiś pryzmat na to wszystko patrzysz, musisz zadać sobie jedno pytanie, od kogo chcesz być lepszy ? proponuje ci zacząć od samego siebie, aż w końcu zmieniając coś w sobie będziesz najlepszą wersją samego siebie

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

"Bo talent to 10%, reszta to morderczy trening", każdy może być w czymś najlepszy, ale musi ciężko nad tym pracować.

Opublikowano

Nie ważne jak dobry będziesz, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie lepszy od ciebie - nawet jak nie bierze udziału w wyścigach. Sztuka jest zjednać sobie takich ludzi i dorównać do ich poziomu. Zwycięzcy lubią zwycięzców - nawet tych z innej dziedziny. Tu chodzi o charakter i umiejętność kontaktowania się z ludźmi. Kiedy możesz bez problemu przybić piątkę wrogowi i obrócić go w swojego przyjaciela.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

I jeszcze jedno - jak będziesz sobie wmawiał, że nie jesteś w niczym dobry, nie wierzysz w to powiedzenie, to tym bardziej za daleko nie zajdziesz.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...