Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NirvaRPG - OTWARTY ! (HIT) (Klany) (Haki) (DynamicLights) (Klasy) (Skile) (Około 40 serduszek żyć ! ) ! (50 Slotów) (Fortuna) Zapraszamy !

Elementarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już na wstepie czerwona czcionka z d... niszczy system xD

RPG takie, że szok ;p Sam survival, pomijam fakt ze na spawnie jest creeper i kolorowe balony. WTF ?!

Wiek minimum 15 lat, a piszecie "Pluginy Na Haki" i "ogar" w poważnym i oficjalnym temacie na forum...

Opublikowano

hmmm tilli jak ci sie nie podoba to proste nie graj i tyle i nie nabijaj sobie postow ;) haki jak mam to inaczej nazwać ;) moge powiedzieć że cała ekipa jest starsza od ciebie ;)

Skoro nie potrafisz napisać mojego nicku z wielkiej litery, wątpie żebyś miał więcej lat niż ja :)

Grać nie musze, ale skoro robisz prezentacje, mam prawo ocenić ją i serwer.

Opublikowano

Gram na serwie a tu co cuboidu nigdzie nie ma 1/55 osob na serwie slabo troche.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

serwer jest oszukany gdyz klas nie ma a admin nie chce dac NIE POLECAM. Radze aby byly a tlumaczenie ze lagi to bzdura bo ja nie mialem wcale ale za to teraz mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...