Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na nk.pl

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, pisalem do supportu lecz oni nie odpisywali, moj wujek zapomnial maila na ktorym bylo konto i haslo. Pisze caly czas do supportu w jaki sposob moge odzyskac te konto to oni nic nie odpisuja :./

Jak moge odzyskac konto ? Moj wujek nie pamieta loginu i hasla, tak samo maila tez nie pamieta. Pisalem jako ja, ze to moj wujek i prosilbym o odzyskanie konta jednego z czlonkow mojej rodziny, ale to tez nic nie dalo ...

Jesli ktos ma wieksze propozycje to na pw nie chce tutaj pisac bo za temat zostanie zamkniety...Dogadamy sie.

Konto jest na wage zlota ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Niestety jeżeli nie pamięta loginu hasła i e-maila to nic nie zrobią ani nie udostępnią mu danych ponieważ pomyślą że to nie jest konto twojego wujka i chcesz ich oszukać.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie da rady odzyskać jak byś znał login to by było okej

Na email można odzyskać hasło zależy jaka poczta np na o2 można odzyskać za sms .

poszukaj może masz gdzieś zapisane / na komputerze

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

No wlasnie wujek nie ma nic zapisane. Wiem, ze pewnie pomysleli, ze chce czyjes konto pewnie ukrasc ... Wiem, ze to podchodzi wlasnie o kradziez konto i dlatego nie chca podac passow.

A co jesli wysle jego zdjecie dowodu ? Nie da sie jakos inaczej odzyskac ? ? :/ Pewnie i tak by nie uwierzyli, ze to jego konto, no ale sprobuje jeszcze z dowodem -.-

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie wysyłaj zdjęcia dowodu ... Jeszcze te rumuny z nk porobią dowód.

Opublikowano

NK to przeszłość i już praktycznie nikt tam nie siedzi więc support zapewne też nie więc się nie dziw że nikt nie odpisuje. ^_^

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...