Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer stacjonarny do 1500 zł

ArabPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znam się na komputerach a na kupno w sklepie mnie nie stać dlatego piszę w tym dziale i liczę na waszą pomoc. Chciałbym złożyć komputer do 1500+/- zł. Komputer przeznaczony będzie głównie do grania. Nie potrzebuje nagrywarki. Interesują mnie sklepy internetowe takie jak - techplanet czy morele.net. Licze na wasza pomoc :P Pozdrawiam :*

ps. w zestawie ma być system operacyjny xD

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

System sobie załatwisz osobno, byle informatyk Ci wgra za 50-60 zł :)

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=43080&s=77705&s=61571&s=67056&s=74018&s=77392&s=69449

Dołozysz troche? Warto, 500gb więcej na dysku :D

Zestaw może być ale dopiero jak zmieni się pamięć ram na 1x4gb cl9 1333Mhz. Bo płyta ma tylko dwa sloty pamięci i kupując 2x2gb zablokuje się możliwość rozbudowy.

Opublikowano

Ja osobiście inaczej bym to widział;

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74018&s=76494&s=61601&s=77705&s=50391&s=70749&s=67056

w przeciwieństwie do zestawu nikodema w moim jest lepszy i tańszy ram( w 1 kości czyli w przyszłości możesz dokupić drugie tyle, w zestawie nikodema nie ma takiej opcji), równie dobra i tańsza płyta główna oraz zdecydowanie lepsza karta graficzna. (mówiąc w skrócie w zestawie kolegi były drogie części które mają tańsze równie dobre odpowiedniki, dając je udało się dać lepszą kartę graficzną.

Opublikowano

Dzieki za rade.

Chyba można zamknąć. Wszystkim wypowiadającym się bardzo dziekuje :P

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...