Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery w Minecraft

ZixWisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z minecraftem , posiadam orginalne konto ale nie wyswietlaja mi sie serwery bardziej znane i najczesciej dla graczy z orginalna wersja gry ale zwykle takie malo zaludnione serwery bodz te ktore sam zrobie to dzialaja. Mialem ten problem na xp ale teraz mialem formata i mam win 7 na poczatku nie bylo problemu teraz jest. pomocy

Opublikowano

Może źle przepisałeś ip serwera, serwer jest na innej wersji niż ty grasz albo najzwyczajniej serwer jest zapełniony.

Opublikowano

Używając zwykłego launchera możesz łatwo zmienić wersję. Po prostu patrz na jakiej wersji jest serwer i przed wejsciem zmieniaj w ustawieniach profilu.

Opublikowano

u mnie na stacjonarnym mam ten problem a na lapku dziala a ten sam minecraft.

Odpalam minecrafta i wchodze w multi jak dodam jakis serwer to nie wyskoczy mi ze serwer jest aktywny ile tam jest graczy i opis serwera tylko pisze ze nie mozna znalesc serwera a napewno dziala bo na lapku na tym serwie gralem.

dodalem fotke gdzy wbilem w zakladke multi na stacjonarnym a obok mialem lapka tez na tej zakladce i serwer byl aktywny.

Serwery w ogóle nie działają, czy przy wejściu jest problem typu 'Bad login'?

nie poprostu serwery ktore sa napewno aktywne np kolega w tym momecie na nim gra to mi pokazuje ze nie znaleziono serwera dodalem odpowiedz na dole i tam jest fotka i opisalem to bardziej

Może źle przepisałeś ip serwera, serwer jest na innej wersji niż ty grasz albo najzwyczajniej serwer jest zapełniony.

ip skopiowalem na lapku dziala a u mnie pokazuje mi ze nie znaleziono serwera a od jakiegos czasu w minecrafcie pisze obok serwera na jakiej wersji on jest wiec problem wersji wykluczam

post-991894-0-77158900-1376313745_thumb.png

Opublikowano

Nie wiem. Może spróbuj wbijać nie interesując się error'em. Mój kolega miał podobny problem ze mną. Wkońcu raz zresetował minecraft'a znów mu pisało spróbował wbić i nic. Po chwili próbował drugi raz wbić i zadziałało

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...