Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za te 1900 zł można mieć coś o wiele lepszego w podanym przez ciebie zestawie jest wybuchowy i awaryjny zasilacz oraz karta która mało co na low uciągnie, obudowa to grzejnik, jedynie procesor jest niezły ale idzie zrobić coś lepszego za tą kwotę napisz ile możesz maksymalnie przeznaczyć a pomożemy ci coś znaleźć.

Opublikowano

Nie kupuj z allegro,jeden podzespół w kompie jest wypasiony a inne to chińska kupa.Lepiej podaj budżet,a użytkownicy pomogą Ci złożyc dobrego kompa wartego te pieniądze.

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Z tego zestawu jedynie procesor i płyta główna się do czegoś nadaje. Jeszcze ram i chłodzenie mogło by się jako tako nadać. A reszta części bardzo słaba i tak jak by jej nie było. Na tej karcie graficznej w nic się prawie nie zagra, jedynie jakieś starsze gry na low.

Opublikowano

Kompa mam złożonego już na techplanet ale myślałem tylko, że używane na allegro to nie będą takie "wybuchowe" xD

Kupuj z techplanet bedziesz mial nowe podzespoły i nie bedziesz sie martwic niczym,opłaca się wpisz mpcforum w kodzie rabatowym i bedziesz miał wysyłke gratis+złożenie mozesz poczytac o tym w poradnikach.Sam kupiłem i nie żałuje ;)

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Kupuj z techplanet bedziesz mial nowe podzespoły i nie bedziesz sie martwic niczym,opłaca się wpisz mpcforum w kodzie rabatowym i bedziesz miał wysyłke gratis+złożenie mozesz poczytac o tym w poradnikach.Sam kupiłem i nie żałuje ;)

Spoko.. chce kupić ale już ponad tydzień czekam na Zalmana t2 -.-

Opublikowano

Spoko.. chce kupić ale już ponad tydzień czekam na Zalmana t2 -.-

To nawet nie wracaj do allegro. Zawsze może być coś ukryte ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

daj linka do tego zestawu z techplanet, jak chcesz mogę ci znaleźć jakąś równie dobrą obudowę w podobnej cenie.

Opublikowano

wtf tamten komputer z allegro kosztuje 1899 a ten 1300zł to w końcu za ile kupujesz :)

kupuje ten z techplanet ale jakby to się okazała zajebi*** okazja to bym wyżulił od rodziców trochę kasy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...