Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery Medium

mix1727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam od dłuższego czasu DOBREGO serwera medium. Na mpc są same SYFY a nie serwery, nie ma gdzie grać. Ciągle jakieś easy/4fun 250lvl lub hardy pod IS. Jeżeli jest już jakiś medium to albo team zje.. i serwer pada, tak jak w przypadku Astorii, pozdro dla pavcia. Poszukuje serwera medium max 120-150lvl. gdzie gra dziennie +400-2k graczy. Nervil, aline, manessa, castia,ethana,algoria itp w ''prezentacjach serwerów prywatnych'' dziękuję.. Na medium muszą być pety, nowe expowiska, OGARNIĘTE epiki, gdzie takie widziałem jedynie kilka lat temu na CSYT2 (Pierwsze hinole) Gdzie się robiło bojowy>syrek>śmiercio i to był koniec, i było zajebiś***..Tak samo zbroje Stalka>Hwang>Srebrny Hwang>Złoty hwang, i grało się fajnie a nie tak jak teraz.. Normalni handlarze jak na medium Rosy, przebicia, 1 pelerynka a nie zaśmiecone eq po 200.Zmianki, dodania BRAK 6/7. Co z tego, że 6/7 jest do expa jak to i tak psuje grę. Brak 6 skili.. Liczniki zabójstw, i co najlepsze Biolog którego się opłaca robić, dający bonusy obrony, silny na ludzie, wartości ataku itp.

Wydaje mi się, że nie istnieje taki serwer, a jeżeli stworzyli by taki to była by prawdziwa gratka :) Jeżeli ktoś zna podobny o takich wymaganiach proszę o pomoc.

Streszczenie:

Serwer Medium: max 120-150lv.

Ilość graczy minimum 400 dziennie..

Pety

Mało i ładne epiki.

Brak 6/7, 6 skili

1 pelerynka, autopoty, dodania, zmianki, 5bony, rosy, dłonie przebicia itp

Nowe expowiska

Biolog do wysokich lvli.

Opublikowano

Teraz chyba nie znajdziesz serwera takiego... Wszystko jest pod is czyli gowno. ale ta twoja notatka moglaby sie przydac na stworzenie dobrego serwera ;)

Opublikowano

Czytałem po zrobieniu tego tematu, że ktoś robi serwer medium/hard i pyta się czy jest dobrze itp. Jak by zoabczył moją ''notke'' to może coś dobrego by powstało..

Opublikowano

z tego co napisałeś jak by ktoś zrobił serwer wyszedł by nawet ciekawy i godny grania na nim a nie te Hardy pod is ,że jak nie wydasz to odstajesz od reszty .. albo Easy/4fun co nie nadążysz z eq pod lewel bo jest zawalone za czasów CSYT2 było mniej tego wszystkiego a i tak sie moim zdaniem najlepiej grało

Opublikowano

Wniosek z tego jest taki, że ludzie mają dosyć nowych epików 250lvlów i tęsknią za czasami kiedy wszystkiego było o wiele mniej. Dobrze by było gdyby przeczytała ten temat osoba która ma zamiar stworzyć serwer medium/easy bo csyt2 był raczej easy :D Po mimo 120lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...