Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Level.

HocusPocus!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Bodego 35lv i smoka 37, smok wyzej wbity z racji iz dropie z nim w PT.

Ale dreczy mnie wciaz jedna rzecz... Wbjanie skili, chce wbic skile na m6 ( i jakis zapas ku zrobic ) chociaz zanim zaczne expic, ale to wbijanie skili bedzie dlugo trwalo, a nie chce mi sie wciaz stac na 35lvlu dropiac w m2, probuje dropic na pustyni/dolinie, z racji iz duchowe, to moge zarobic na lepszy, eq.

Ale pytanie mam nastepujace.

Bic te metki po m2/dolinie/pustyni na 35lvlu, czy bic na pustyni/dolinie i nie oddawac expa na gildie?

Opublikowano

Mam Bodego 35lv i smoka 37, smok wyzej wbity z racji iz dropie z nim w PT.

Ale dreczy mnie wciaz jedna rzecz... Wbjanie skili, chce wbic skile na m6 ( i jakis zapas ku zrobic ) chociaz zanim zaczne expic, ale to wbijanie skili bedzie dlugo trwalo, a nie chce mi sie wciaz stac na 35lvlu dropiac w m2, probuje dropic na pustyni/dolinie, z racji iz duchowe, to moge zarobic na lepszy, eq.

Ale pytanie mam nastepujace.

Bic te metki po m2/dolinie/pustyni na 35lvlu, czy bic na pustyni/dolinie i nie oddawac expa na gildie?

Polecam Ci ciągły drop w m2 . Dlaczego ? Jest tam stały resp i bardzo dużo metków , a na dolinie/pustyni trudno coś znaleźć.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

w m2 masz wiecej metkow

ale na pustyni i dolinie są metki 40+ z ktorych kamole lecą.

Na twoim miejscu jeździł bym na metki pustynia/dolina

na tych metkach wbił 45 i potem dropil ciagle ,a exp oddawal na gildie.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Zostań przy Metinach Zazdrości oddając doświadczenie.

Ustabilizuj ekwipunek dropiąc tam KU i KD. Gdy zarobisz wystarczająco Yang zajmij się skillami.

Opublikowano

Polecam Ci ciągły drop w m2 . Dlaczego ? Jest tam stały resp i bardzo dużo metków , a na dolinie/pustyni trudno coś znaleźć.

Na s19. Malo osob jest, wiec po ch handlowym nawet jest pelno metkow w dolinie, jednego ubije, juz widze kolejnego.

zostań w m2 tam starczy jakiś ribek+9 25sr i lecisz te metki a dalej trzeba full eq ;)

Nie mam calego eq, mam ebo +9 z przetopami, i fms 9 16sr, a reszta jakis syf

Zostań przy Metinach Zazdrości oddając doświadczenie.

Ustabilizuj ekwipunek dropiąc tam KU i KD. Gdy zarobisz wystarczająco Yang zajmij się skillami.

Te yangi to nie problem, bo zawsze jest allego, ale wydawac zbytnio tez nie chce kasy na takie rzeczy.

Sellam tylko to czego nie potrzebuje, jestem jak chomik, biore wszystko co potrzebne kiedys bedzie;/

Zostane jednak na tym 35lv, i bd bic m2/dolina.

Dzieki wszystkim. mozna zamknac.

i ogarniam z buffem 32% ladnie metki po dolinie/pustyni.

Opublikowano

Gralem chwile na s26. Ale przestalem z racji iz zadnego dropu nie ma, pelno botow, na dh, jak sie metek zrespi bot juz go bije.

Wrocilem na starszy serwer, zeby ogarnac cos przed tym "laczeniem" ktorego sie pewnie nie doczekamy, ale mozna chociaz swobodnie dropic te itemki, tak samo expic. :)

ewentualnie droga opcja, expic sie do 52lvla, i ogarnac skile i lepszy eq.

I zrobic dropka do m2.

Hmm ?

Dodam ze mam wp 35lv, ale mam zamiar go ciagnac do 75 na dt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...