Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktoś używa Whaff?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to za darmo mozecie dostać wpierdol a nie hajs w internecie, chyba że jadą na was jak na murzynach albo coś za tym idzie, ja tego gówna nie uzywam i nie mam zamiaru, myslicie ze wystarczy pobierac gierki i instalowac? ;] zapychacie telefon wirusami i ew wysyla Wam smsy premium, za kazdym razem pobierajac cos z google play pytalo o te pozwolenia do tam kontaktow itd ehh az sie balem cokolwiek pobierac natomiast w iOS sobie na takie cos nie pozwola i chwala im za to

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

#up co ty pierdolisz gościu -,- apki są sprawdzane prze sklep google więc wirusów nie ma, a dzięki WHAFF aplikacje które są rzadko pobierane zyskują nowych nabywców

a tak btw. żadnych sms ani innych pierdół nie wysyła, używam od tygodnia może trochę dłużej a kasa na koncie jest w takim samym stanie jak była -,- więc na początek sprawdź a potem marudź. PZDR.

Opublikowano

no są różne przypadki ;] po chuj aplikacją z google play np jakiejs grze dostęp do kontaktów i innych pierdół? whaff testowałem wtedy kiedy wyszedł i nie bylo problemów, zarobiłem raz i podziękowałem bo za jakies 12-15 zł jebać się pare dni nie ma sensu kompletnie........

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...