Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge usnac

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuzwa slyszalem kiedys o pewnym strasznym obrazku.. nie ogladalem go bo sie balem. Dzis jednak ogladajac komixxy zobaczylem go; zostal on uzyty w komixxie typu "level up"... kurwa teraz nie moge go sie pozbyc sprzed oczu i czuje niepokoj, jestem na wyjezdzie i spie sam w pokoju pietrowym na parterze, ciemnym... poradzcue mi co robic :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Też tak miałem nieraz. Po prostu wyrzuć to z siebie, nie myśl nic podczas leżenia, tylko śpij. Możesz puścić na sluchawkach Bangaranga( ale to nie uspokoi). Albo ten blurred lines czy we'll become back.

Pan na dole też dobrze radzi, tylko nie będziesz miał jak po ciemku wytrzeć ( if you know what i mean).

Ps. Opisz ten obrazek slownie.

Opublikowano

Obejrzyj jakiś ciekawy film po którym zapomnisz o tamtym obrazku.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Smile dog, kazdy wie co to. Brrr... niby pies w cuemnosci ale... brr jakies takie dziwne. I w tle cos jest, ale dokladnie nie ogladalem.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zawsze możesz dać minusa lub napisać do komixxy, że komiks szkodzi ludziom. Pis joł

Opublikowano

Patelnią w łeb i wstajesz rano z guzem (przynajmniej pójdziesz spać :D)

Obejrzyj sobie komedie przed snem (Polecam weekend).

Opublikowano

Albo w prostu logiczny sposób spójrz z innej strony, ten obrazek jest zrobiony photoshopem ...

Opublikowano

Smile dog, kazdy wie co to. Brrr... niby pies w cuemnosci ale... brr jakies takie dziwne. I w tle cos jest, ale dokladnie nie ogladalem.

ja pierd*le ile ty to ogladales? czlowieku ja tylko raz to zobaczylem i juz osrany jestem. po co ja to googlowalem ;/

Age is just a number :)

Admin Cienia
Opublikowano

Włącz sobie muze na kompie, taką jaką lubisz i ustaw naprzykład w CWK żeby po godzinie wyłączył, sprawdzone :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja pierd*le ile ty to ogladales? czlowieku ja tylko raz to zobaczylem i juz osrany jestem. po co ja to googlowalem ;/

Na mnie to zdjęcie wrażenia nie robi. Jest nudne....

Smile Dog:

original.jpg?w=300&h=253

Po rozjaśnieniu zdjęcia w tyle jest ręka i okno:

Smile_dog_this_is_fear_creepypasta_by_no

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Ile ty masz lat? moj 9 letni brat sie nie boi :)

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Straszna piesa jest straszna... A co do tematu to wlacz sobie MLP- Nic tak nie pomaga na strach jak male slodkie piszczace kucyki ktore tak naprawde w nocy pojawiaja sie przy oknie i pochlaniaja dusze tego kto ich ogladal.

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...