Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Danelow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Mam pytanie...

Chciałbym do tego działu zrobić tutorial, ale nie wiem o czym... Więc pytam was: Jaki najbardziej odpowiadał by wam temat tutorialu?

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

najlepiej zacznij od tych trudniejszych rzeczy jak włączenie komputera, podpięcie listwy zasilającej czy wymiana w niej bezpieczników. ostatnio zamieszczane tutoriale tego typu nie wyjaśniły żadnych problemów z tym ;)

Windowsa to większość potrafi już uruchomić nie mając nawet kompletnie pojęcia co robi ;)

p.s. poradniki się pisze na temat tego co się potrafi i rozumie a nie na temat tego na co jest zapotrzebowanie !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Poczekajcie, jeszcze 3 miesiące, a wypuszczę serię poradników typu jak zrobić wzmacniacz, prosty zasilacz, czy wymienić kondensatory na płycie głównej. Będzie nawet wymiana gniazda procesora, i oprowadzenie przeze mnie po fabryce GPU i MOBO Gigabyte.

a wszystko to ze zrozumiałym komentarzem, i w wersji video oraz tekstowej.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...