Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OTS Naruto!] DaWinBi Ots!

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sam w sobie serwer wporządku, ale dotąd nie wiem dlaczego dostałem bana.

Kupiłem PACCA i tu na drugi dzien ban. Przez to nie polecam tam wchodzic..

Opublikowano

Szkoda , że już nie gra tyle ludzi co kiedyś bo serwer naprawce był warty polecenia .
Najlepszy naruto ots na jakim grałem ;)

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat był edytowany, to widac. brakowalo tych rzeczy, zobacz date postu :-)

oops. przepraszam ^^

Wypadło mi z głowy, mój błąd :D

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Słabe, nowots kiedyś było dobre jak było mniej serverów stawianych na TFS'ie ale teraz szkoda na to czasu tracic.

Czy my tu mówimy co było kiedyś albo o NowOts?

Mówimy o najlepszym jak dotąd polskim serwerze naruto :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Mówimy o najlepszym jak dotąd polskim serwerze naruto :)

Proszę Cię najlepszym polskim serverze Naruto? to jest jedno wielkie g**** ten cały Dawinbi, mapa kwadratowa, expy na tp, jedym słowem to jest orsh dla ludzi którzy nie potrafią expić na tych ambitniejszych serverach lub dla dzieciaków w wieku 10-12/13 lat. Zobacz ich forum, poziom i składnie ludzi wypowiadających się tam jest bardzo niska.Ponadto na tym Twoim 'najlepszym serverze' grają 4 osoby, chcesz zobaczyć najlepszy OTS Naruto? odwiedź WoS'a, LoS'a.

To jest moja opinia na temat tego servera, a jak wiadomo każdy ma prawo do wyrażenia jej.

soithe.png

Opublikowano

Siemano tutaj TOP 1 gracz na dawinbi bez bugowania, 2503 lvl Latwo Palny. Zapraszam gorąco na Dawinbi,no-ip.org masa funu z pvp i oczywiscie postaram sie odpowiadac na wiekszasc pytan :)

Opublikowano

Siemano tutaj TOP 1 gracz na dawinbi bez bugowania, 2503 lvl Latwo Palny. Zapraszam gorąco na Dawinbi,no-ip.org masa funu z pvp i oczywiscie postaram sie odpowiadac na wiekszasc pytan :)

"Dawinbi,no-ip.org" ja po browarze nie robie takich bledow. Tak czy owak kimsufi/ovh zamknelo dzierzawe serwerow na rzecz "SOLD OUT" i wciaz szukam jakiegos dedyka z windkiem do 300 PLN. :) Nawet pare zlotych mniej, bo prowizje mi pobieraja za karte.

Opublikowano

"Dawinbi,no-ip.org" ja po browarze nie robie takich bledow. Tak czy owak kimsufi/ovh zamknelo dzierzawe serwerow na rzecz "SOLD OUT" i wciaz szukam jakiegos dedyka z windkiem do 300 PLN. :) Nawet pare zlotych mniej, bo prowizje mi pobieraja za karte.

Do 300zl chcesz kupić dedyka na max 15 osób? radze Ci bardziej kupić VPS za 30zl.

soithe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...