Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BFH Support

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy można napisać do supportu jakieś pytanie bo mam do nich baaaaaaardzo ważną sprawę otóż kupiłem 10400 Funds a dostałem tylko 5200 ;( i czy można coś do nich napisać aby mi dodali 5200 funds których nie dostałem ?

Opublikowano

Napisz do nich na jakie konto kupowałeś fundsy, jaką metodą płatności i powiedz że dostałeś za mało fundsów i żeby to sprawdzili.

Opublikowano

no tak tylko jest jeden problem żed nie pamiętam hasła do e-maila na którym mam to konto ;D a jak można je zmienić ? ok konto mam ale zawartość e-maila została usunięta i nie wiem co z tym zrobići dajcie linka do Supportu Pls

Opublikowano

Nie można zmienić e-mail'a już D:

Ale myślę, że to co im napiszesz wystarczy.. + chyba trzeba podać godzinę zakupu, a oni resztą się zajmą ;d

Daj Jeśli Pomogłem!

Dzięki ;)

Opublikowano

godziny a nawet minuty :D zakupów masz jak sie zalogujesz to wchodzisz sklep i funds zakladka historia wydatków szczegółowo wszystkie twoje wydatki ;P

Dokładnie, nawet możesz jeszcze sprawdzić godzinę sms'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...