Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] V tier problem z wyborem czolgu

Koffanka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy lubisz grać Med'ami czy Heavy'kami, opisz swój styl gry.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

ja szczerze powiedziawszy polecam t-25 teraz jest na niego promocja ale bardzo fajnie sie nim gra jak masz zaloge 100% to wyciagasz za bitwe ok 20tysi kasy

ale lepiej kupic kv np i na nim zarabia bo czolg premium 5 tieru jest dla funu nie dla zarobkow :)

Opublikowano

T-25 juz posiadam.. nie wiem czemu nie ma tego w moim poscie hmm...

Ogólnie nie chce kupować czegoś co jest wyżej niż mój normalny czolg.. aktualnie posiadam KV-1 najwyzej

Misiek, niebardzo wiem co oznacza gra MEDem.. gram w to od niedawna.. lubie srednie i ciezkie czolgi

Opublikowano

T-25 juz posiadam.. nie wiem czemu nie ma tego w moim poscie hmm...

Ogólnie nie chce kupować czegoś co jest wyżej niż mój normalny czolg.. aktualnie posiadam KV-1 najwyzej

Misiek, niebardzo wiem co oznacza gra MEDem.. gram w to od niedawna.. lubie srednie i ciezkie czolgi

Granie Medem to po prostu gra średnimi czołgami. Jeżeli grasz od niedawna, to polecam Ci zachować to złoto. Skoro masz T-25, to kupuj jakiegoś Cieżkiego. Serdecznie polecam Churchill'a III.

Opublikowano

złoto i tak jest z jakiś darmowych kuponów z ruskiego forum wiec mi go nie szkoda

Aaaaaaha ^^ No to jak Ci nei szkoda to kupuj Churchill'a 3-ciego ;) (gwarantuję że się nie zawiedziesz.)

Opublikowano

a co sadzicie o T14 ewentualnie Exelsior?

T14, zależy jak umiesz grać tym czołgiem- zrobi swoje jak nie- nic nie zrobi. Excelsior to nie wiem, osobiście mi się dziwny wydaje, ponieważ ma tył twardy jak przód, a bok mięciutki, więc dla mnie to zakup w ciemno.

Opublikowano

Ja dam Ci taką radę:

Za złoto kup premium i do oporu graj KV-1. Zbadaj KV-1S, z działem 122mm będziesz zarabiał o wiele więcej niż premium tankami V t.

Rzeczywiście - droga naprawa w porównaniu do T5 PT, Pociski za 1k i gorszy creditfactor... Dużo więcej zarobi.

Ja z T5 mam kupionego Churchilla i T14. Oba są fajne, ale o ile Churchill jest dobry nawet z załogą 75%, to do T14 potrzebujesz załogi już z perkiem. Churchill jest przyjemniejszy w grze dla początkujących, jest dla łatwiejszy. T14 to po prostu dziwny pojazd.

Lepszy zakup to Churchill III jeżeli masz najwyżej KV-1. Do tego możesz szkolić załogę z KV-1 w Churchillu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...