Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor i Karta Graficzna.

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać czy mogłbym mieć karte graficzną w kompie bo nie jestem pewien czy mi się spali a jest to...

Procesor:Intel® Celeron® CPU G550 @ 2.60Ghz

Karta Graficzna Asus EAH 4850 1GB DDR3 256 bit.

Czy mogę mieć tą karte graficzną ?? Mam ją już drugi dzień i na razie się nic nie dzieje.

Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

@up ATX to standard nie marka. Tak jak inni pisali podaj dokładny model zasilacza.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

up@ człowieku czego sie najarałes? Sa 2 rodzaje zasilaczy mATX i ATX. Ten pierwszy to micro atx czyli do komputerow ktore stoja na biorku a atx do zwykłego... No name to moze byc marka...

Opublikowano

@up dobrze mówisz ATX i mATX to standardy obudowy, które pozwalają określić, czy dany zasilacz wejdzie do obudowy

Wydaje mi się, że wdał się zbędny off-top

Karta graficzna nigdy, ale to NIGDY nie spali się przez słaby procesor. Co najwyżej może ograniczyć jej moc :)

Podaj dokładną markę i model zasilacza, który powinien być napisany z boku zasilacza (trzeba odkręcić obudowę), albo w specyfikacji komputera (jeżeli kupowałeś cały zestaw).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...