Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinepeX Freebuild [1.6.2] [MobArena] [Jak kiedyś] [Stary tryb działek] [Wystartowaliśmy!] [Zapraszamy] [Proszę przeczytajcie]

KasupeX

Pytanka o serwerze ;3  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak si? podoba prezentacja?

• Super
      5
    • Spoko
      3
    • Eee tam widzia?em lepsze
      5
    • Beznajdziejne
      6
  2. 2. Jak si? podoba serwer?

• Jest super! Naprawd? jak dawny Freebuild!
      8
    • Eee tam jaki? beznadziejny FB jak wi?kszo?? serwerów.
      3
    • Lepiej go zamknij, zanim kto? jeszcze zobaczy.
      4
    • Taki sobie, ale pogra? mo?na.
      4
  3. 3. Czy kupi? ViPa?

• Pewnie, czemu nie?
      2
    • Nigdy, nie op?aca si?!
      9
    • Mo?e kiedy? jak b?d? mia? kase na fonie xd
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9eoi.png

Siema! :) Zapraszamy na serwer! Nigdzie takiego nie znajdziesz! Autorskie pluginy, autorska mapa, dużo działek oraz aren i wiele wiele więcej! Wejdź i sam się przekonaj! IP: minepex.yfun.pl. Więcej info na serwerze! Uwaga! Aby kupić jakąś rangę premium na serwerze wpisz /rangi (Jeden przykład Autorskiego Pluginu!) :)

3rnk.png
Uzupełnimy ;)

a107.png

Wlasciciel - KasupeX

cksj.png

Start już dzisiaj o 19:20! :) Zapraszamy

94t.png

Otwarta! :)
Podania piszemy na PW! Proszę się rozpisać. Bez wzoru, piszcie co uważacie za stosowne. :)

Copyright by KasupeX

8cx5SBJ.png

Opublikowano

@Ref Zapraszamy wszystkich, którzy czekali w temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1012904-zapowiedz-minepex-freebuild-jak-kiedys-czyli-stary-tryb-dzialek-mobarena-strona-www-z-kupnem-vipa-przeczytaj-i-skomentuj/ :) Jest to kontunuacja tamtej prezentacji tyle, że to nie jest już Zapowiedź :)

Wystartowaliśmy!!! Wbijać :)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Podanie:

Imie:Adam

Nick z gry:L3siak

Doswiadczenie:Bylem wlascicielem swoich serverow jak i kogos:) wiec jest dosc spore

Od kad grasz w minecrafta:Od bet i alph^^

Skladki:Tak

Zainteresowania:Sport, Muzyka, Historia, Informatyka :D

Komendy:9,5/10

Ortografia:10/10

Kontakt:Minecraft, MpcForum, Skype, Hamachi

NIE ZYCZE SOBIE KOPIOWANIA WZORU!!!

Jeszcze 1 edit

Licze na pozytywne rozpatrzenie a i jeszcze Edit:D

5vwxw5.png

Opublikowano

Przepraszamy, chwilowo serwer jest wyłączony :( Ale zaraz włączamy! :)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Przepraszamy, chwilowo serwer jest wyłączony :( Ale zaraz włączamy! :)

Napisales Reload i zlapalem errora i nie wiem czy dziala czy nie:(

TU NOWY KIDMOD!!! :D

5vwxw5.png

Opublikowano

Uwaga! Budujemy sklep serwerowy!! Serdecznie zapraszamy! :)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Podanie:

Nick: Ciasnyy

Doświadczenie: Duże, byłem dużo razy moderacją :).

Komendy: 10/10

Pluginy: 7/10

Ogarnięcie: 9/10. "Lubię poTrollować ;D"

Składki: Tak ;).

@Edit

Kasupex, oczywiście SMS :)

Jestem Polakiem i posługuję się poprawną polszczyzną.

Opublikowano

Pytanie do L3siak i marciniok1. Składki płacicie w jakiej formie? SMS/Przelew/Doładowanie do telefonu?

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Server off?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Serwer włączony chyba że hosting znów nawalił -.- Chyba przeniosę serwer na Craftserve. Hosting Slotex nie pozostawia mi większego wyboru. Z góry przepraszam za problemy techniczne.

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich odwiedzających do udziału, w krótkiej ankiecie. Do zobaczenia w poniedziałek, bo jutro mnie nievędzie choć tutaj może zajrzę, więc pisać/pytać/proponować/pisać podania/głosować w ankiecie możecie . ;3 Jeszcze raz zapraszan serdecznie wszystkich na serwer. Czeeeść! ;)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Pytanie do L3siak i marciniok1. Składki płacicie w jakiej formie? SMS/Przelew/Doładowanie do telefonu?

Ja płace w formie Smsu ale doładowanie do telefonu może być:3

5vwxw5.png

Opublikowano

Przepraszamy za utrudnienie, ponieważ na niektórych działkach wystepowal ogien i troche zniszczylo sciezki jest to powod tego ze z mob areny polecialy blazy i zaczely nawalac i zniszczyli...

5vwxw5.png

Opublikowano

@Ref! Dodano plugin Jobs.

Spolszczono plugin MobArena.

Spolszczono plugin Jobs.

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Nie polecam servera TheSiwy mial racje Kasupex oszukuje na forse... Nawet dzialki zepsul;/

5vwxw5.png

Opublikowano

Nie polecam servera TheSiwy mial racje Kasupex oszukuje na forse... Nawet dzialki zepsul;/

Nom ja zepsółem brawo! Nawet nie wiesz jak gracze się cieszyli jak poszedłeś. Przynajmniej spokój był. A działki to sam zepsułeś kłamco każdy obecny dzisiaj gracz ci to powie ;) Pożegnaj się z rangą. A i nikogo jeszcze nie oszukałem, więc nie kłam bo ty nie wysłałeś ani grosza. Pozdro

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Nie polecam serwera , "Kasupex" Własciciel tego serwera nie ogarnia , pytam czy moge dzialke to on zebym wybral stałem przy tej co wybralem i pisalem przez 20 min ze juz wybralem a on nic , pisał sobie z resztą graczy . Dba o swoich znajomych a o całą reszte nie. napisałem też w sprawie rekrutacji to nie udzielił mi konkretnych odpowiedzi na moje pytania. pytalem czy ma skype , ts3 do kontaktu to powiedział mi zebym na mpc napisał mu na PW. spytalem czy poda mi skype zebysmy porozmawiali , powiedzial ze ok . po 5 minutach spytalem czy poda a on "NA MPC MASZ NAPISAC albo WYPIER*ALAJ" więć napisalem ze napisze negatywną opinie a on mnie zbanował.

Opublikowano

Nie polecam serwera , "Kasupex" Własciciel tego serwera nie ogarnia , pytam czy moge dzialke to on zebym wybral stałem przy tej co wybralem i pisalem przez 20 min ze juz wybralem a on nic , pisał sobie z resztą graczy . Dba o swoich znajomych a o całą reszte nie. napisałem też w sprawie rekrutacji to nie udzielił mi konkretnych odpowiedzi na moje pytania. pytalem czy ma skype , ts3 do kontaktu to powiedział mi zebym na mpc napisał mu na PW. spytalem czy poda mi skype zebysmy porozmawiali , powiedzial ze ok . po 5 minutach spytalem czy poda a on "NA MPC MASZ NAPISAC albo WYPIER*ALAJ" więć napisalem ze napisze negatywną opinie a on mnie zbanował.

haha nie? Na serw wbiłeś tylko raz! Obserwowałem cię na spawnie, zaraz zapytałeś się mnie czy jest rekrutacja, odpisałem, że tak, a ty się spytałeś gdzie możesz złożyć podanie to ja, że tutaj na PW, to ty się wkurzyłeś i 100 razy pytasz masz skype? Podaj skype? Jaki masz login skype bo na mpc forum nie pisze? Ja nie udostępniam mojego skype! Chciałeś rangę to pisz podanie tutaj na PW, a bana dałem za obraze serwera i wyzywanie graczy i reklamowanie jakiegoś serwa -.-

i nie prosiłeś o żadną działkę tylko na spawnie skakałeś

Próbujemy pobić limit graczy online! Narazie wynosi on 11 :)

8cx5SBJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...