Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinepeX Freebuild [1.6.2] [MobArena] [Jak kiedyś] [Stary tryb działek] [Wystartowaliśmy!] [Zapraszamy] [Proszę przeczytajcie]

KasupeX

Pytanka o serwerze ;3  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak si? podoba prezentacja?

• Super
      5
    • Spoko
      3
    • Eee tam widzia?em lepsze
      5
    • Beznajdziejne
      6
  2. 2. Jak si? podoba serwer?

• Jest super! Naprawd? jak dawny Freebuild!
      8
    • Eee tam jaki? beznadziejny FB jak wi?kszo?? serwerów.
      3
    • Lepiej go zamknij, zanim kto? jeszcze zobaczy.
      4
    • Taki sobie, ale pogra? mo?na.
      4
  3. 3. Czy kupi? ViPa?

• Pewnie, czemu nie?
      2
    • Nigdy, nie op?aca si?!
      9
    • Mo?e kiedy? jak b?d? mia? kase na fonie xd
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera , "Kasupex" Własciciel tego serwera nie ogarnia , pytam czy moge dzialke to on zebym wybral stałem przy tej co wybralem i pisalem przez 20 min ze juz wybralem a on nic , pisał sobie z resztą graczy . Dba o swoich znajomych a o całą reszte nie. napisałem też w sprawie rekrutacji to nie udzielił mi konkretnych odpowiedzi na moje pytania. pytalem czy ma skype , ts3 do kontaktu to powiedział mi zebym na mpc napisał mu na PW. spytalem czy poda mi skype zebysmy porozmawiali , powiedzial ze ok . po 5 minutach spytalem czy poda a on "NA MPC MASZ NAPISAC albo WYPIER*ALAJ" więć napisalem ze napisze negatywną opinie a on mnie zbanował.

Dokladnie to co napisales to prawda:) Kasupex nie ogarnia po prostu chce zarobic forse na serverze zamiast go tworzyc z pasja...

5vwxw5.png

Opublikowano

Dokladnie to co napisales to prawda:) Kasupex nie ogarnia po prostu chce zarobic forse na serverze zamiast go tworzyc z pasja...

Hah mów sobie co chcesz. Ja umiem zrobić serwer i dbać o graczy, a nie to co ty cały czas trollować i banować/kickować graczy za nic. I gadać coś o jakimś idiocie Tadziu Kostce -.- :P Weź wyjdź z tego serwera i nie wracaj

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Server polecam!

Nick: marcell2k

Komendy: 10/10

Doswiadczenie: prowadziłem swój server 100 slotów jak adminowałem na inych , doswiadczenie w serverach mam 2lata.

Skladki: Przelewem ( Miesiecznie 30zl )

Ile gram w Minecrafta? : 3Lata

Kontakt: Skype TS3 FB MpcForum

Mikrofon: Tak

Interesuje mnie: Siata :D bieganie,servery minecraft,komputery,programowanie,grafika !

1RkW7od.png

Opublikowano

To nie są autorskie pluginy tylko zrobione w confingu pozmieniane komendy np : /rangi to zostało przeorobione z pluginu sms shop ;d nic niema autorskiego poprostu prosty confing i permissie ;d.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Mylisz się, nie mamy pluginu SMS Shop lecz Skript i komenda /rangi, akurat pochodzi ze skryptu autorskiego! A autorskie pluginy oprócz Skryptów też są, ale nie udostępniam ich publicznie.

Server polecam!

Nick: marcell2k

Komendy: 10/10

Doswiadczenie: prowadziłem swój server 100 slotów jak adminowałem na inych , doswiadczenie w serverach mam 2lata.

Skladki: Przelewem ( Miesiecznie 30zl )

Ile gram w Minecrafta? : 3Lata

Kontakt: Skype TS3 FB MpcForum

Mikrofon: Tak

Interesuje mnie: Siata :D bieganie,servery minecraft,komputery,programowanie,grafika !

Przyjęty! Mod :)

8cx5SBJ.png

Opublikowano

:O Dzieki!
Server naprawde polecam,walsnie takich FreeBuild'ow brakowalo!

Po prostu mu zazdrosicisz i tyle!!
jest lepszy od cb!

1RkW7od.png

Opublikowano

haha nie? Na serw wbiłeś tylko raz! Obserwowałem cię na spawnie, zaraz zapytałeś się mnie czy jest rekrutacja, odpisałem, że tak, a ty się spytałeś gdzie możesz złożyć podanie to ja, że tutaj na PW, to ty się wkurzyłeś i 100 razy pytasz masz skype? Podaj skype? Jaki masz login skype bo na mpc forum nie pisze? Ja nie udostępniam mojego skype! Chciałeś rangę to pisz podanie tutaj na PW, a bana dałem za obraze serwera i wyzywanie graczy i reklamowanie jakiegoś serwa -.-

i nie prosiłeś o żadną działkę tylko na spawnie skakałeś

Próbujemy pobić limit graczy online! Narazie wynosi on 11 :)

Hahahaha... po 1. nikogo nie obraziłem , tylko Ty mnie wyzywałeś a po 2. nic nie reklamowałem więć synek się troszke opamiętaj ;) I nie kłam ludzi ze masz autorskie pluginy . dodanie komendy /rangi i /vip to nie jest autorski plugin ;) to nawet plugin nie jest.. opamiętaj się troszke.. i jak mozesz prowadzic serwer jak nawet komend nie znasz ?! na spawnie zamiast komendą kule zrobić to klocek po klocku stawiales hahaha... żałosny serwer.. i nie polecam go!

Opublikowano

Hahahaha nie znam komend? Hahaha teraz to dowaliłeś... Nie no ja nie znam komend? MIAŁEM 20 DUŻYCH SERWERÓW I NIE ZNAM KOMENDY NA JEDNĄ KULĘ WORLDEDITA? Hah proszę: //hsphere. -.- Idiota dobra. I co nie reklamowałeś? No jasne.. I ty jeszcze po tym wszystkim chcesz.. Hmm już nie mówie Pomocnika, KidModa, Moda, ale ADMINA. Weź. Mógłbyś chociaż nie kłamać.

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Hahahaha nie znam komend? Hahaha teraz to dowaliłeś... Nie no ja nie znam komend? MIAŁEM 20 DUŻYCH SERWERÓW I NIE ZNAM KOMENDY NA JEDNĄ KULĘ WORLDEDITA? Hah proszę: //hsphere. -.- Idiota dobra. I co nie reklamowałeś? No jasne.. I ty jeszcze po tym wszystkim chcesz.. Hmm już nie mówie Pomocnika, KidModa, Moda, ale ADMINA. Weź. Mógłbyś chociaż nie kłamać.

Tak tak:)

:O Dzieki!

Server naprawde polecam,walsnie takich FreeBuild'ow brakowalo!

Po prostu mu zazdrosicisz i tyle!!

jest lepszy od cb!

Masz moda to tak piszesz a jakbys nie dostal to ...

To nie są autorskie pluginy tylko zrobione w confingu pozmieniane komendy np : /rangi to zostało przeorobione z pluginu sms shop ;d nic niema autorskiego poprostu prosty confing i permissie ;d.

:D Nawet klamiesz ze pluginy autorskie? Kasupex ty nie miales serverow pomysl od TheSiwy ukradles

5vwxw5.png

Opublikowano

:D Nawet klamiesz ze pluginy autorskie? Kasupex ty nie miales serverow pomysl od TheSiwy ukradles

Haha ja nie miałem serwerów? Wpisz sobie w wyszukiwarce MPC: KasuCraft, KasuBlock, JailBlock itd. Lub w moją zawartość spójrz. Aa i jeszcze jedno. Marcell grał jako gracz i nie narzekał tylko napisał dobre podanie to go przyjąłem, a ty mu zazdrościsz bo nie umiesz nic zrobić tylko psujesz :P

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Haha ja nie miałem serwerów? Wpisz sobie w wyszukiwarce MPC: KasuCraft, KasuBlock, JailBlock itd. Lub w moją zawartość spójrz. Aa i jeszcze jedno. Marcell grał jako gracz i nie narzekał tylko napisał dobre podanie to go przyjąłem, a ty mu zazdrościsz bo nie umiesz nic zrobić tylko psujesz :P

Specjalnie ci zepsulem cuboida bo nie mialem ochoty grac z czlowiekiem ktory kradnie pomysly i forse wyludza

5vwxw5.png

Opublikowano

To tez tak bym pisal! niezaleznie czy jestem w administracj czy nie!

1RkW7od.png

Opublikowano

Właściciel jest nieogarem to nie są ich pluginy ktoś im robił a po 2 to są pozmieniane pluginy komendy itp zal patrzec na oszustow.
Niedlugo dodam ss rozmowy z adminem:

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Proszę Moderatorów o zamknięcie tego tematu. Sami debile stąd przychodzą, choć normalnych trochę też jest :P

Nawet nie odpowiem na te wasze "negatywne opinie" bo są tak sfałszowane, że nie wiem -.-

8cx5SBJ.png

Opublikowano

Prosisz moda zeby zamknął temat bo boisz sie ze prawda wyjdzie ? :) juz wszystko jest napisane wyzej ze jestes oszustem.. NIE POLECAM

Opublikowano

Właściciel jest nieogarem to nie są ich pluginy ktoś im robił a po 2 to są pozmieniane pluginy komendy itp zal patrzec na oszustow.

Niedlugo dodam ss rozmowy z adminem:

Czekam na ssy z checia popatrze

I kasupex sie przestraszyl tego ze zostana dodane ssy:)

Prosisz moda zeby zamknął temat bo boisz sie ze prawda wyjdzie ? :) juz wszystko jest napisane wyzej ze jestes oszustem.. NIE POLECAM

Dokladnie:D

To tez tak bym pisal! niezaleznie czy jestem w administracj czy nie!

Nie sadze tobie tylko na randze zalezy

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...