Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie kupic minecraft ?

radekxxdd12345

Czy oplaca sie kupic minecraft ?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy oplac asie kupic minecrafta ?

• Tak, oplaca sie
      11
    • Nie. oplaca sie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PLUSY :

- Możliwość grania na minecraft 1.6.2 ( jest też dostępne bez Premki )

- Możliwość grania na serwerach Premium minecraft ( jest ich masa i są wspaniałe )

- Możliwość posiadania skina na serwerach , inni go widzą

- Możliwość pobrania najnowszych wersji minecraft

MINUSY :

- 100 złoty do wydania

- Gracze którzy nie mają Premium też grają na wersjach minecraft'a które są dla premium

Opublikowano

Up'ek trochę źle napisał. Mając no-premium też możesz pobierać najnowsze wersje Minecraft'a, ale musisz poczekać na Launcher :)

Jeżeli chcesz grać na serwerze, który jest premium, a go nie posiadasz to kup. Ja kupiłem premkę dopiero kiedy zachciało mi się grać na Hardcore u skkf'a. Jeżeli nie masz potrzeby gry na serwerach Premium(a powinieneś taką mieć, bo są o niebo lepsze od no-premium) to kup.

Opublikowano

no czy teraz sie opłaca to hmm jest ten lancher by zyczu co jak ktos go ma widac skina jedyny plus to te serwery Premium YouTube'rów bo poza tym to wiele nie znam serwerów premium

Opublikowano

@up no kurcze 80 zl to troche duzo

Jeżeli chcesz grać na takich serwerach to musisz się wykorsztować. To Twój wybór, ja w niego nie ingeruję. Poproś na urodziny, na Mikołaja, na gwiazdkę...

Opublikowano

no czy teraz sie opłaca to hmm jest ten lancher by zyczu co jak ktos go ma widac skina jedyny plus to te serwery Premium YouTube'rów bo poza tym to wiele nie znam serwerów premium

No TY nie znasz -.-

Ale jest ich masa, i są o WIELE, WIELE lepsze, niż pirackie -.-

Opublikowano

no ale co teraz skina można miec na tym clijencie by zyczu i inni co go maja widza twojego skina a mało jest tych serwerów premium <przynajmniej ja mało znam tylko tych YouTube'rów> a 80 zł wydac by co miec skina i tak grac tam gdzie można grac za darmo ? no ja jak narazie nie kupuje chyba ze stanieje

Opublikowano

@UP

Po pierwsze YouTube'rzy reklamują tylko serwery premium, bo NoPremium są zwykle słabe i niedopracowane, zrobione przez dzieci.

Po drugie mając premium nikt z NoPremium nikt nie włamie się na Twój nick na serwerach Premium/NoPremium, a jeżeli użyje, to możesz iść do adminów z prośbą o wykasowanie tego NoPremium.

Po trzecie nie stanieje, chyba że mania na Minecrafta zmniejszy się i już mało kto będzie kupował konto. Na razie nie spodziewaj się, że staniaje, a cena będzie stale rosnąć.

Opublikowano

P L U S Y

-masa super serwerów wiem chociaż nie mam premum (haipixela itp).Praawdziwe serwerya nie prowadzone przez dzieci cotowatych adminów

-masz skina

-nie musisz sie rejestrowac sie na kazdym serwerze

-jedyny niepowtarzalny nick

-info z pierwszej reki i najnowsze wersje

-wiele ułatwien

-Granie z youtuberami

-Masz czyste sumienie nie piracisz tak jak ******** 100% legalnosci

M I N U S Y

-brak polskiego ( w zakładanu konta i etc.)

-nietuzinkowe formy płatnosci(trzeba miec konto w banku lub paypal

-OK 100zł niecodzienny wydatek zalezy dla kogo :)

-problemy mojajang

;):)

Opublikowano

@up no wiadomo ze nie stanieje. No nie wiem a jak szybko przebiega procedura jezeli zrobie przelew ?

Zależy czy np. na aukcji w Allegro masz wysyłkę e-mail 24/7. Na pewno kup za 80zł+, bo reszta to albo fejki, albo konta, z których będzie korzystało mnóstwo ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...