Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić minecraft ?

radekxxdd12345

Czy oplaca sie kupic minecraft >  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy oplaca sie kupic minecrafta ?

• Tak, oplaca sie
      72
    • Nie, oplaca sie
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kasma

Ja osobiście nie gram na hardcorze skkf'a, ale i też nie uważam, że jest jakiś zły. Mógłbyś podać nam wiadomość jaką mu wysłałeś? Filmiki powiem, że ciekawe kręci. Serwer jak dla mnie jest nudny. Według mnie nie leci na kasę tak jak reZi. Tak reZi. Wiecie czemu? A ponieważ ma on 3 kanały na YouTube i na każdym ma reklamy ON. Jeśli oglądacie jego stare kanały to on dalej pieniążki dostaje. Jak się mylę to mnie poprawcie.

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wg mnie oplaca sie kupic chociażby zeby zagrac na serwerze HighPixel. Masz tez mozliwosc zmiany skina co jest super sprawa. Dodatkowo mozesz wejsc na kazdy serwer NoPremium i Premium ;p

Budowniczy
Opublikowano

Opłaca się, jeśli chcesz mieć:

- skin

- pelerynkę

-unikatowy nick

-dostęp do serwerów premium

-granie na serwerach najlepszych YouTuberów w Polsce, badz zagranicznych :)

A więc kup, jeśli będziesz grał często, jeśli natomiast pograsz 1-2 tyg. to się nie opłaca, ta gra kosztuje dużo, ale opłaca się jeśli grasz często i dużo.

Pozdrawiam.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zdecydowanie się opłaca... największą zaletą jest to że przestajesz być złodziejem-burakiem który piraci grę. I niech mi nikt nie pisze że kogoś nie stać na grę, jak go nie stać to nie musi grac. Jak nie masz pieniędzy na Jaguara to jeździsz Fiatem, a nie kradniesz Jaguara z parkingu obok i mówisz że cie nie stać. Bez względu na to co inni mówią o tym że piracac tylko powiela się oryginalną wersję gry, mnie nikt nie przekona że to nie jest złodziejstwo. Twórca gry nie dostaję pieniędzy za swoją pracę, a ty z niej korzystasz.

Inna zaletą jest możliwość grania na serwerach premium, skin oraz unikalny nick, ale tą największą zaletę napisałem na górze.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

Nie opłaca się.

-Drogi

-Po jakimś czasie się nudzi

-Co CI da premium ? Skina i możliwość wchodzenia na niektóre serwery ?

-To kasę możesz spożytkować na coś bardziej "przydatnego" np. nowy mikrofon, klawiatura, cokolwiek

Opublikowano

Jeśli się wciągnołeś w MC to kup. Zaletą są servery premium na których z ludzmi dogadasz się o niebo lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...