Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graf + zasilacz

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić nową kartę graficzną, ale za bardzo się na tym nie znam, no i pytam was o zdanie.

Czy ta karta

Gigabyta GeForce GTX 650 TI Boost 2GB DDR5

mi starczy do gier z wymaganiamy jak bf3?

Jeśli nie to polećcie mi jakąś kartę w okolicach 600zł.

Następną sprawą jest zasilacz. Dopasujcie mi jakiś zasilacz do tej karty bądź podajcie konkretne zestawy karta + zasilacz. : )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Już Ci na PW pisałem że to wydajna GPU. Kup Deusa G1 500w.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1 GTX 650 TI OC BOOST + Deus g1 500w

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73501&s=76659

2. GTX 650 TI OC BOOST + Deus m1 550w

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77781&s=76659

Jeśli lubisz mieć porządek w obudowie poleciłbym ci zestaw nr.2 ponieważ ma modularny zasilacz który pozwala odpiąć niepotrzebne kable.Cena modularnego zasilacza jest wyższa o +/- 30 zł.

Opublikowano

Podaj resztę kompa.

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

A po co reszta kompa?

Ram: 6GB

Procesor: 4 rdzenie Intel Core 2 Duo 2.4 GHz

Karta będzie ograniczona przez ten procesor.

9368_gold.png

Opublikowano

Może chodziło mu o 2 układy pod jedną czapą - Core 2 Quad ;>.

Niemniej O/C procesora, jeśli karta nie ma być ograniczana to MUS. Ile wlezie go ;3. Tylko podaj model płyty głównej.

Ten BOOST i ta to trochę dużo ;f

Opublikowano

Przy sprawdzaniu płyty głównej w programie Everest mam ID oraz nazwę płyty - Nieznane. Jak mam to sprawdzić?

BTW. Procek nie 2 duo tylko 2 Quad : P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

A po co reszta kompa?

A po to że na przykład możesz mieć Pentium 4 , a pytasz o mocną kartę i zasiłkę.

Na przyszłość ZAWSZE PODAWAJ SPECYFIKACJE KOMPUTERA kiedy będziesz zakładać takie tematy :)

Przy sprawdzaniu płyty głównej w programie Everest mam ID oraz nazwę płyty - Nieznane. Jak mam to sprawdzić?

BTW. Procek nie 2 duo tylko 2 Quad : P

Pobierz BEZPŁATNY program CPU-Z -->Zainstaluj go -->Uruchom go -->Przejdź do zakładki MainBoard --> Przepisz i wklej nazwę Modelu na Forum :)

Aha Jeśli nie masz zamiaru upgradować Procka to kupuj Kartę z serii : GTX 460 1GB ,GTX 470 , HD 7770 HD 7790

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Model plyty podam dzis jak wroce do domu, ale skoro do tej karty potrzebuje lepszego procka, to jakiego polecacie?

Potrzebuje jakiegos taniego i wydajnego, bo nie mam duzo kasy ;\ Ile mniej wiecej wydam na tego procka?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Model plyty podam dzis jak wroce do domu, ale skoro do tej karty potrzebuje lepszego procka, to jakiego polecacie?

Potrzebuje jakiegos taniego i wydajnego, bo nie mam duzo kasy ;\ Ile mniej wiecej wydam na tego procka?

Ile dokładnie tej kasy masz, jak starczy to i5 3350.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

i5 3350P kupisz za 600 zł a na allegro używke 400-500 zł

Karta jest zajebista dla tych którzy nie mają za dużo kasy. Na full detalach w bf3 pograsz na 60-70 fpsach

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@up teraz na allegro nie ma takich używek,są tylko trzy oferty z czego jedna jest tylko używka za 600zł :(

Eee.. to kiepsko lepiej kupic nówke za 641,74 zł i miec 100% pewnosci, że dojdzie

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...