Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie eq ?

Harryxp1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie spytać jakie eq mam zakupić dla tarczownika 30lvl eq najlepej w przedziale 28-35lvl chciałbym sie spytać takze jakiego wziaz kolejnego towarzysza mam 15lvl kaplana i teraz nie wiem jakiego nastepnego

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

Witam chciałbym sie spytać jakie eq mam zakupić dla tarczownika 30lvl eq najlepej w przedziale 28-35lvl chciałbym sie spytać takze jakiego wziaz kolejnego towarzysza mam 15lvl kaplana i teraz nie wiem jakiego nastepnego

Co niby chcesz kupować ? EQ do 60 z Fabularnych questów / dungeonów ;) Diamenty sobie zostaw na set 60 poziom.

Towarzysza ? tak samo do 60 poziomu zostaw sobie kapłana, a potem jak już zrobisz EQ , najwyżej wtedy kup sobie jakiegoś nowego epickiego towarzysza.

xD 

Opublikowano

mam jeszcze pytanie jakie moce wybierać w odpowiednikach q,e,r 1 i 2 i najlepsze na tarczownika

Nie wiem jaki jest odpowiedni Build dla tej postaci. Poszukaj w necie, jest tego pełno. I jak wyszukasz Build, to moce oraz osiągnięcia dodawaj tak samo, by później na 60 nie wydawać niepotrzebnie diamentów na reset skili.

xD 

Opublikowano

a mógłbyś znaleźć ja nie narzucam ale znajduje po angielsku a wole nie tłumaczyc w googlach tylko sam wiec morze znajdziesz po polsku

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

Szukam i szukam i coś znalazłem , każdy poleca coś takiego Build pod pvp.

Build

kTyvgGT.png

Osiągnięcia

38aR6NV.png

W pasku umieść tak samo umiejętności , jak kolega na filmiku poniżej.

xD 

Opublikowano

EQ nigdy się nie kupuje aż do 60, gdyż dropią z questów, które i tak często będziesz je zmieniał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...