Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JagdPzIV

maniana273

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam identyczne zdanie, jak poprzednicy.

Tylko mam również jedno pytanie:

Po co Ci wyposażenie w IS ? Wiem, że całkiem spoko się nim gra, jednak mega zarabiający to on nie jest i wydaje mi się, że to strata kasy.

Opublikowano

Zgadzam się z @Rescyfathe. To samo co mówi.

@DemonBlade - weź ty się nie pogrążaj. Mam na nim 100 bitew, z czego samego ISa-3 wbijałem przez jakieś 65. BARDZO DUŻO.

Nie zarabia? xD Dawno się tak nie uśmiałem. Pierwszy czołg na którym miałem ponad 80k bez bonusów (z premką).

Opublikowano

Zgadzam się z @Rescyfathe. To samo co mówi.

@DemonBlade - weź ty się nie pogrążaj. Mam na nim 100 bitew, z czego samego ISa-3 wbijałem przez jakieś 65. BARDZO DUŻO.

Nie zarabia? xD Dawno się tak nie uśmiałem. Pierwszy czołg na którym miałem ponad 80k bez bonusów (z premką).

Napisałem, że nie zarabia? Bo wydaje mi się, że nie czytasz ze zrozumieniem.

IS szału nie robi, tak jak zresztą każda VII.

Mało kto zostawia go w garażu po przebadaniu IS-3, a jeśli już ktoś to robi to tylko po to, żeby zbadać to, co przyda mu się właśnie na IS-3.

I nie mów mi, że tak nie jest.

Opublikowano

dla mnie lorneta to idiotyzm bo przed Tobą ( bo TD stoi sie w krzakach z tyłu i sie obija ) stoi masa Heavyków, medów już nie wspomne o lightach. to za przeproszeniem po CHUJ Ci ta lorneta ?. co chcesz swiecic ? dziury, żeby czołg nie wpadł ?

Opublikowano

Dla mnie osobiscie, ten td, to totalne nieporozumienie. Moze jedynie " gwizdac" , nic wiecej. Nawet z 8.8 powinien byc na max w V tierze. Wybadac (najlepiej za free exp) i zapomniec i wsiasc na "Jagusie". JagPz IV po "Stugusiu", to kompletne rozczarowanie :(

Z reszta, nie jest, to tylko moja opinia. Wiecej mozna poczytac na of. forum.

test

Opublikowano

Vaxus - ten TD jest gorszy od StuGa pod wieloma względami : mobilność, wielkość, szybkość. Takie tam. To jest nieporozumienie całkowite - jest lepszy od StuGa tylko w pancerzu i HP. ._.

Opublikowano

Vaxus - ten TD jest gorszy od StuGa pod wieloma względami : mobilność, wielkość, szybkość. Takie tam. To jest nieporozumienie całkowite - jest lepszy od StuGa tylko w pancerzu i HP. ._.

+

Dla mnie osobiscie, ten td, to totalne nieporozumienie. Moze jedynie " gwizdac" , nic wiecej. Nawet z 8.8 powinien byc na max w V tierze. Wybadac (najlepiej za free exp) i zapomniec i wsiasc na "Jagusie". JagPz IV po "Stugusiu", to kompletne rozczarowanie :(

Z reszta, nie jest, to tylko moja opinia. Wiecej mozna poczytac na of. forum.

... czyli prawdziwy obraz JagPzIV , niestety.

Dodam tylko, ze jest to czolg (td), ktory zawiodl mnie NAJBARDZIEJ ze wszystkich TD. Niestety, to jest tak jak nie czyta sie "innych".

Teraz, nim cos zbadam, czytam najpierw opinie o danym czolgu i przyjmuje odp. strategie :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...