Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Niech Wróci Do Życia] Metin2 Global S8 Onyks

LegendsLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do gry na S8.

Ponieważ zauważyłem że to najgorszy serwer.

2012 - Dzień = ok.10000 Onilne

2012 - Noc = ok.4789 Online

2013 - Dzień = ok.400 Online

2013 - Noc = ok.50 Online

Widzicie że jest źle to najmniej grany serwer na metin2.

Myśle że byście zaczeli grać tam.

Polecam Shinno.

fl989x.jpg

1500 Postów - Challenge Accepted

Opublikowano

Skąd masz statystyki ?

Gdzieś ot było na wiki metina http://wiki.metin2.pl/index.php

Nie zagram bo za malo graczy i tak wiekszasc z nich to 60-105 lvle

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Myśle że byście zaczeli grać tam.

A jak nie to co?

Nie uratujesz pl, nawet łączenie go nie uratuje dlaczego? bo nowych graczy jak nie ma tak nie będzie nawet po łączeniu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

1)Pl jóż może nie wrucić

2)GF powinien sie zwrucić do "maxika z serwera feniks z prośbą dotyczącą DDos n privy

3)Tylko noobskie ci*y grają na Privach !

4)Przyłączam sie do akcji ze względu na to że Pl'a trza reanimować GF pomóżcie...

Opublikowano

Z metinem jest taki problem że to już nie jestem ten prawdziwy metin sprzed kilku lat.

Obiecnie zrobił się z niego praktycznie medium... Jednynie trudność wbijania poziomów pozostała niezmieniona.

Ale za to dostępne są nowe mapy na których lvl idzie duży szybciej.

Ja osobiście nigdy już na polskiego metina nie wrócę z racji iż nie ma po prostu sensu, jak będę wyglądał 15lvl wśród 80-105 których tam jest 90% z grających osób?

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Z metinem jest taki problem że to już nie jestem ten prawdziwy metin sprzed kilku lat.

Obiecnie zrobił się z niego praktycznie medium... Jednynie trudność wbijania poziomów pozostała niezmieniona.

Ale za to dostępne są nowe mapy na których lvl idzie duży szybciej.

Ja osobiście nigdy już na polskiego metina nie wrócę z racji iż nie ma po prostu sensu, jak będę wyglądał 15lvl wśród 80-105 których tam jest 90% z grających osób?

Widać,na pl nie wbiłeś 90+. Na nowych mapach exp jest do dupy a 105 wbijasz w grocie więc tam możesz sobie iść tylko po głupie stalki, które są gówno warte.

Opublikowano

Nikt nie wróci teraz na PLa.Ogromna ilość graczy,zamierza wrócić dopiero po połączeniu serwerów.

A co po połączeniu się zmieni? NIC nie będzie zachęcało ludzi aby zagrali w metina pl....

Sporo graczy też skończy grę teraz czasami widać jak płaczą bo ktoś ksuje a po połączeniu nawet metka nie znajdą

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zachęcać ich będą nowe wyzwania.Nowi ludzie,walka o metki/spoty,więcej wojen.

Nowi ludzie? skąd ich weźmiesz? po połączeniu na serwerach będą tylko starzy wyjadacze bo ta gra nie zachęca do gry czymkolwiek...

Czas tej gry już minął graczy będzie tylko ubywać.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...