Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] szaman smok - wyżyna

PatrykZvlog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Do końca tego tygodnia będę miał 86 lvl szamanem smokiem na ravii. Jak wygląda sprawa dropu przez smoka? Mam 2x eq :

1. full pod luda

2. do expa (właśnie załatwiam).

Jak będzie wyglądał drop? Trudno mi będzie latać po metkach? Nie chodzi mi o ddosy od innych graczy z wyżynki, bo to przeżyje, ale trudność w ubijaniu i ustaniu na mobkach.

Będzie limit.

Opublikowano

Jeżeli dojdziesz do metka co jest sprawą wątpliwą to przy trolli i gnolli spokojnie ustoisz do piekła nie podejdziesz a do metków nag pewnie z odjazdami.

Opublikowano

skoro masz eq do pvp,radze ci je sprzedac i kupic wpka 86 2 x P

i wtedy z takim buffem na 100% ustoisz metka,ja sam wpkiem 95 ustoje metka piekiel lecz full biolog i eqfull

Opublikowano

Bicie szamanem tych metków nie jest dobrym rozwiązaniem, ale jeśli już to nag i gnoli powinno bić się bez większych problemów.

Załatw sobie tylko eq aby mieć jak największe hity w metka, renifer 20% na potwory, bambus wysokie śr itd...

1378747514-U216092.jpg

Rekrut
Opublikowano

Szamanem Metiny... No proszę Was!

@Topic

@up Bardzo dobrze powiedział - załatw sobie WP. Szamanem nie da się "iść na ripa", "ubijać metki", bo zwyczajnie ta postać nie jest do tego stworzona! Do expa - spoko, ale nie na bossy, czy metiny!

;*

Opublikowano

Szamanem Metiny... No proszę Was!

@Topic

@up Bardzo dobrze powiedział - załatw sobie WP. Szamanem nie da się "iść na ripa", "ubijać metki", bo zwyczajnie ta postać nie jest do tego stworzona! Do expa - spoko, ale nie na bossy, czy metiny!

Uwierz da się,tylko to czasowe trochę jest.

Jeżeli masz wyborny ekwipunek pod expa to dasz radę ustać (chodzi o przeróżne ABS'y)

Później weźmy sprawę mocniejszych hitów. Będziesz potrzebował dobrego bambusa (sr jak najwyższe Int,Sila,Szycie) Jeżeli takie bony bambusa znajdziesz będzie rewelacja. musisz mieć sporo szycia bo krytyka masz dzięki Pomocy Smoka,choć i tego więcej Ci nie zaszkodzi. Wszystko jest kwestią EQ jeżeli będzie ono dobre dasz radę moim zdaniem spokojnie lecz pamiętaj,że bicie Metinów to nie fucha dla Szamanów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...