Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań...

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań

1.Co nowego w minecraft 1.7 i czy wogóle będzie?

2.rodzice mówią że zakupy w necie są niebezpieczne i nie mogę mieć minecraft premium co robić?

3.jaki laptop żeby minecraft się nie crashowal?

4.czy skin spider man do nicku iVecti pasuje

Sorry za orto piszę z telefonu :)

Jaki laptop żeby się nie lagował miał 100-250 fps

Opublikowano

1. Opcja szukaj nie gryzie.<br />2. To nie 16 wiek. Zakupy w necie to normalka<br />3. Na moim laptopie za 3k działa w 80-100 FPS<br />4. Wysil się bardziej niż wziąć skina z neta

Opublikowano

1. Wpisz w necie lub skorzystaj z tego: http://www.mpcforum.pl/topic/1012448-prawdopodobne-rzeczy-ktore-dojda-w-17/page-2#entry8436687 . Na razie nic nie jest pewne.

2. Zakupy w internecie są niebezpieczne gdy kupujesz na mało znanych stronach. Mojangowi który na ok. 12mln użytkowników premium można chyba zaufać.

3. Nie wiem. Cytat z strony mojangu:

Minimum Requirements:

• CPU : Intel P4/NetBurst Architecture or its AMD Equivalent (AMD K7)
  • RAM : 2GB
  • GPU : Intel GMA 950 or AMD Equivalent with OpenGL 1.2 Support
  • HDD : At least 90MB for Game Core and Sound Files
  • Java Runtime Environment (JRE) 6 or up is required to be able to run the game.

Recommended Requirements:

• CPU : Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
  • RAM : 4GB
  • GPU : GeForce 6xxx or ATI Radeon 9xxx and up with OpenGL 2 Support (Excluding Integrated Chipsets)
  • HDD : 150MB

Software Requirements:

• Minecraft Release 1.2.5 or newer. Older versions will need to be updated to current versions
  • Java (Java SE 6 Update 32 or Java SE 7 Update 4 or newer is preferred)
  • Please note that some users experience issues playing Minecraft
    while using a mismatched version of Java for their operating system (32
    or 64 bit), while using certain versions of Java 7, or while multiple
    versions of Java are installed

4. Dziwne pytanie. Ustawiasz sobie skin jaki chcesz, najważniejszy by tobie się podobał.

Opublikowano

Idziesz np. do kiosku firmy 'Ruch' (pełna lista punktów sprzedaży: https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/dystrybutorow/ ) kupujesz kartę PaySafeCard za 100zł nie wiem jak to wygląda, ale najprawdopodobniej jest to zwykły paragon z kodem pin (nikomu nie pokazywać bo jeszcze kasę podwali) później na stronie mojangu dajesz ten PIN i dostajesz konto premium. (później tylko wybierasz sobie nick, bo logowanie jest e-mailem) na karcie zostanie 15zł bo minecraft kosztuje 85 zł, więc możesz to wydać na innej stronie obsługującej paysafecard. Nie musisz mieć 18 lat, ani nie musi być z Tobą ktoś dorosły.

Opublikowano

Idziesz np. do kiosku firmy 'Ruch' (pełna lista punktów sprzedaży: https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/dystrybutorow/ ) kupujesz kartę PaySafeCard za 100zł nie wiem jak to wygląda, ale najprawdopodobniej jest to zwykły paragon z kodem pin (nikomu nie pokazywać bo jeszcze kasę podwali) później na stronie mojangu dajesz ten PIN i dostajesz konto premium. (później tylko wybierasz sobie nick, bo logowanie jest e-mailem) na karcie zostanie 15zł bo minecraft kosztuje 85 zł, więc możesz to wydać na innej stronie obsługującej paysafecard. Nie musisz mieć 18 lat, ani nie musi być z Tobą ktoś dorosły.

Od kiedy na Mojang da się płacić PSC ? 0_o

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

1.Biome Update.
2.Kup w sklepie internetowym, gdzie są całkowite dane etc, np. kontagier.pl / keye.pl
3.Nie trzeba bardzo dobrego, 2gb ramu, jakiś procek 3ghz i będzie ok.
4.Tak, pasuje.

Opublikowano

Od kiedy na Mojang da się płacić PSC ? 0_o

Nie wiem od kiedy, ale się da.

2.Kup w sklepie internetowym, gdzie są całkowite dane etc, np. kontagier.pl / keye.pl

Po co? Nie lepiej na stronie Mojangu? Na innych stronach (zaufanych) może udało by się kupić, ale rodzice autora 'nie są przekonani do płatności internetowych' problemy na innych stronach mogły by tylko pogłębić tę niechęć.

Opublikowano

Płatności PaySafeCard na minecraft.net są tymczasowo wstrzymane bo coś naprawiaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...