Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bug na kule konfetti

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisze tak jak na pw :) wymienie sie za buga na kulki :)) poniewaz wk...rwia mnie kupywanie elitara po 50k :) jezeli bym chcial wiecej kupic to bym nawalal po 50k caly dzien :/

da sie fiddlerem kupic tyle ile chcesz na 1 strzal

Opublikowano

Heh wierzcie w ciemnotę dalej, Aha potrafię bugować ch*jwie co. Proszę o privy. Chętnie się wymienię xD

z47f.jpg
Uploaded with ImageShack.us

Witam

Teraz jak kupiłeś przedmiot specjalny 1 Murzyńska Pała 40 cm to poszalejesz Ha ha ha

Ja niestety nazbierałem dopiero 2 dziewice więc brakują mi jeszcze 3 .....

CZE

PS. masz racje baranów nie brakuje.

Opublikowano

Zmiana ID nic nie da da sie kupić kule wybuchowe o połowe więcej ale perły są na - np gdy mamy 3000 pereł na kajaczku da rade kupić tylko 6 ale z bugiem mozemy kupić 12 tysięcy i 3 tysiące na - Kiedyś o tym pisałem ale to bardzo lipne

Opublikowano

przyjzalem sie screenowi i widac ze sciemnione to jest bo sa te paski u gory a kiedy dopisujesz cos to nie ma tych paskow:)

przyjzalem sie screenowi i widac ze sciemnione to jest bo sa te paski u gory a kiedy dopisujesz cos to nie ma tych paskow:)

witam pomoglbys mi z tymi perlami bo zaczelem dopiero grac ale wszyscy mnie topia i niemoge sie niczego dorobic

blagam pomozcie mi

lubie gre ale nie moge sie rozwinac

Opublikowano

Witam

Teraz jak kupiłeś przedmiot specjalny 1 Murzyńska Pała 40 cm to poszalejesz Ha ha ha

Ja niestety nazbierałem dopiero 2 dziewice więc brakują mi jeszcze 3 .....

CZE

PS. masz racje baranów nie brakuje.

hehe Zyga jestes moim IDOLEM za to co zrobiłes hehe no lałem ze smiechu ...;DDD POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...