Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

która myszka lepsza do gamingu ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie która jest lepsza do gier takich jak lol cs 1.6 rpg strategie call of duty i bf3 niezbyt się na tym znam więc liczę na waszą pomoc o to myszki: Gigabyte M6980x

Logitech G400 Razer Abyssus

Opublikowano

Ja mam Logitech G400 , ma podstawowe 4 poziomy DPI ; 400,800,1800 i max 3600.W oprogramowaniu Logitech można dodać jeszcze jeden poziom DPI nie może być mniejszy niż 200 i większy niż 3600.W tym samym oprogramowaniu można ustawić profile gier, program sam wykrywa gry zainstalowane na komputerze (ma listę gier nie wiem jak ją nazwać) jeśli nie ma gry na liście chyba można dodać ją manualnie ale nie jestem tego pewien bo się w to nie bawiłem.Jak jeszcze miałem XP i COD MW (COD 4) to automatycznie mi wykryło grę i mogłem ustawić np; nóż na przycisku przewijania strony do przodu i C4 na przycisku przewijania do tyłu co było dla mnie praktyczne.Polecam Ci ją.

Opublikowano

dzięki za wszystkie odpowiedzi zdecydowałem się na ryzer abyssus temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...