Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]wbije elo

Unikalny Nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. "wbije elo" to nie jest pytanie...

Po 2. Bana za nic się nie dostaje.

Po 3. Wątpię, że ktoś skorzysta z twojej bogatej usługi

Po 4. dafuq?

aha patrząc na dywizje raczej się zniechęcicie ale jestem o wiele lepszy. mam mało czasu to mało wbijam,

TristanaSygnatura.png

Opublikowano

@up

zobacz mecz ezrealem

miałem dc neta i z powodu wolnego kompa dołaczyłem do gry w 10 minucie

nadrobiłem farme i w pewnym sensie wygrałem, bo szliśmy łeb w łeb i 4v5 by chyba nie wygrali. nie wiem.

za to dostałem bana :)

zobacz też mecz khazix

dokładnie to samo, wtedy też dostałem bana ;) (tylko że tamten przegrany, no cóż...)

to już moja druga przerwa, w sumie to 10 dni. i wątpię że gold wbije w wakacje, chociaż spróbuję.

piszę to, bo mi się nudzi, a wiem że jest tu wiele osób co nie umieją wyjść z brązu.

nie chcesz - nie korzystaj i nie marudź, chcesz? napisz na pw, napewno znajdę czas żeby wbić chociaż trochę.

Opublikowano

"Jestem w Silver, wyboostuje konto z Bronze/Silver!". Skoro dostałeś bana aż na 7 dni, to znaczy, że często leavujesz albo blame'ujesz. Nie opłaca się tobie dać nawet konta 15 lvl.

Opublikowano

Jakikolwiek obrót kontami jest zabroniony na MPC + nie polecam podawać 1 lepszej osobie z forum swoich danych do konta ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...