Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi na multi.

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj kupiłem w empiku black ops 1 za 90 zł i mam problem na multi z fps. Najwięcej mam tylko 25 fps (a tnie się jak by było tylko 5).

Parametry mojego komputera:

Intel Core i5 2.67GHz

RAM 4 GB

Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5000 Series

Windows 7 64-bit

Ustawiałem całą grafikę na najniższą ale poprawy nie widać. Wpisywałem przeróżne komendy do konsoli, pobierałem confingi i nic. Inne części CoD (np. mw2, mw3) chodzą mi na full ustawieniach i mam 60 fps. Bardzo proszę o pomoc.

76561198063680646.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też tak mam. Uruchom COD'a i otwórz menedżer zadań. Tam są procesy i kliknij na Black Opsa, i ustaw priorytet na wysoki. Mi trochę pomogło ale nadal mam ścinki.

Na maksymalnych ustawieniach mi działa tak samo jak na niskich. A użycie CPU jest gigantyczne, nie mam nic włączonego. Praktycznie tylko Steam i właśnie Cod.

Chociaż słyszałem że BO jest strasznie niegrywalne i nie zoptymalizowane i po części się z tym zgadzam. Ale na np. frag movie widać płynność rodem z gta 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...