Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znaleźć Minecraft.jar, etc.

ClassAxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć skąd Launcher Minecraft 1.6 pobiera pliki Minecraft.jar, lwjgl.jar etc.

A także jak mogę sprawdzić czy użytkownik posiada premium. (Adresem URL)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kur...?! Przeczytaj jeszcze raz temat i potem odpowiedz. Bo twoja odpowiedz nie pasuje do mojego pytania a jest wręcz inna o 360Stopni...

Chcę się dowiedzieć skąd LAUNCHER 1.6 pobiera składniki do Gry czyli jwgl (Silnik graficzny) i Minecraft'a (plik .jar)

Opublikowano

@up z "kond" to ty sobie wziąłeś ortografie i inteligencje...

GDZIE ZNALEŹĆ minecraft.jar / 1.6.jar / 1.6.2.jar W INTERNECIE! NA JAKIEJ STRONIE MOJANG A NIE GOOGLACH ETC!

Opublikowano

@2up Jedyne co mogę dla Ciebie zrobić to Cie zgłosić.

@up Dzięki, tego szukałem :) Trzymaj like.

Teraz pierwsze pytanie:

"Skąd LAUNCHER 1.6 pobiera składniki do Gry czyli jwgl (Silnik graficzny) i Minecraft'a (plik .jar)"

Opublikowano

Jesli chodzi ci o mody jak wgrać to %appdata%-->.minecraft--->Version---->Versja--->Teraz się to nie nazywa minecraft.jar tylko np 1.5.2/1.6.2 : ) a w launcher nie pomoge niestety : /

Opublikowano

etam jest bin najlatwiej dotrzeć klikająć przy resouce packach "open resouce pack folder" i z niego dotrzeć do głównego a z głównego do bin zawsze tak robie bardzo mi to ułatwia

Opublikowano

@up Gzzz... wiesz... obok mnie siedzi Wróżbita Maciej i zaraz wywróży z kablu LAN "z jakiego URLA jest pobierany..."

etam jest bin najlatwiej dotrzeć klikająć przy resouce packach "open resouce pack folder" i z niego dotrzeć do głównego a z głównego do bin zawsze tak robie bardzo mi to ułatwia

What? o.O

Dziękuję, jesteś najinteligentniejszą osobą jak dotąd która mi pomogła. Możesz mi jeszcze powiedzieć jak mogę sprawdzić najnowsze liby? tzn. np. Najnowsze pliki? Które wrzucił mojang? np. Gdy wstawiają wersję 1.7 to na danym linku jest pokazane jako najnowsze.

Opublikowano

"Możesz mi jeszcze powiedzieć jak mogę sprawdzić najnowsze liby? tzn. np. Najnowsze pliki? Które wrzucił mojang? np. Gdy wstawiają wersję 1.7 to na danym linku jest pokazane jako najnowsze."

@ref

Opublikowano

@up Przez programy? Ja wolę przez URL'a... będę instalował 100 setek programów żeby 1 zrobić i to przerabiać z Auto"Shita" który "każdy musi znać i zna"...

A co do Linku "MinecraftDownload" to...

"Możesz mi jeszcze powiedzieć jak mogę sprawdzić najnowsze liby? tzn. np. Najnowsze pliki? Które wrzucił mojang? np. Gdy wstawiają wersję 1.7to na danym linku jest pokazane jako najnowsze."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...