Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec gram sobie na ksro ;P mam 70 lvl i 300k sp :D i chcialbym z bowa zrobic bladera... a teraz takie pytanie czy duzo strace wycofujac fire i dodajac blader-a czyli Bicheon Pacheon Light ( double weapon) ?

Smoke Weed

Opublikowano

Co chwila bys musial switchowac miedzy bowem a blade + shield, to troche czasochlonne a przy lagach niemozliwe, tak jak pisal Hunter, nie ma co kombinowac :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Moj kumpel na 94 levelu z bowa zrobil bladera. Wydał w cholere dolarów na te itemki z IM po czym sprzedał chara. Ja bym zostal przy bow.

Opublikowano

Imbue z lighta by bylo, a co daje mi fire? buffa na phy atack i troszke mocniejsze imbue

Sprobuje ;) moze cos z tego wypali :D

BTW nie mam lagow na ksro ;)

Smoke Weed

Opublikowano

Na sjsro dual weapon się sprawdzał, bow i bicheon i fire, bowem się expiło na słabszych mobkach, a bladem np w cave lure i jazda, ale potem są problemy na 90, gdy musisz się zdecydować jaką bronią walić na pvp i tu i tu trzeba zainwestować.

Pozdrawiam ;).

Opublikowano

Wątpie żeby Ci tego sp starczyło więc pewnie byś musiał jechać na dość sporym gapie.. Bladerem to już wogle będziesz mieć słabe hity, już pomijam buffa na statusy i na mag defa z fire. Moim zdaniem dziwne bo ze zwykłym bladerem i tak nie wygrasz na pvp a z bowmanem z normalnym buildem masz pewnie takie same szanse jak i ty byś miał normalnego bowa. nie obraz sie ale przypuszczam że będzie tak samo jak w przypadku kolegi "daniogu" :P

niewymiarowa sygnatura