Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy was tez wkurzaja komentarze na fb?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAJBARDZIEJ TO MNIE WKURWIA JAK KTOŚ JEBIE CYTATAMI Z RAPOWYCH KAWAŁKÓW, JAKBY TE Z POLSZY WACKI TO JACYŚ POECI BYLI (MOŻE SĄ ALE KURWA NIE WARCI GROSZA) #wyładowałemsię

ogólnie wkurwia mnie ten brak dystansu, wszystko cebulaki biorą na poważnie, aż mi się nie chce komentować tych ich wypocin ale hejt zawsze na propsie, tam warnów nie dają nie tak jak tutaj...

Opublikowano

Najbardziej wkurwiający są ludzie, którzy napierdalają jakimiś gównianymi obrazkami z kwejka czy chujuwmujuw. A najgorsze z najgorszych jak fajna laska udostępnia chady, suliny i inne "skutki uboczne" plus zgarnia pizdyliard lajków.

Ostatnio była taka akcja, że laska udostępniła jakieś tam smuty od sulina i zgarnęła z 40 lajków, a kumpel pod tym udostępnił Koło od Cygi i w odpowiedzi dostał "co to za nołskile?" No wypierdalam stąd...

7m9a.png

Opublikowano

A ja nie mam fejsa, ale wkurwia mnie to, że moje siostry potrafią na tym gunwie siedzieć po 10h dziennie... nosz jak tak można ? -.-

9368_gold.png

Opublikowano

A ja nie mam fejsa, ale wkurwia mnie to, że moje siostry potrafią na tym gunwie siedzieć po 10h dziennie... nosz jak tak można ? -.-

Może grają w tibie na facebooku xD Taka nowa wersja ;_;

@top mam wywalone na nie po całości.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...