Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy was tez wkurzaja komentarze na fb?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

caly czas jak siedze na fb to na jakis funpage gdy cos ogladam to w komentarzach same jakies popier*olone obrazki po co oni to wgl wklejaja to juz sie robi nudne. czy was tez to denerwuje?

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak, a najbardziej moi KOLESZKOWI/GIMBUSY którzy lajkują wszystko. KOCHASZ MAME? ZALAJKUJ

.

.

.

.

.

Jakub Go******* i 20 innych znajomych lubią to.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Dla mnei te obrazki są śmieszne ;) Gorzej komentarzami "ładne", "o rzal jezdeź pienkniejszejszajszej odemnie".

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Jak już mi Anonymous podeśle link do jakiegoś obrazka na FB 4chana to przyjemnie ogląda się obrazkowe komentarze.

Opublikowano

Mnie to nie wkurza. Wkurzaja mnie zdjecia z 20.000 pewnie wykupionymi like i podpisem "darmowe doladowania na doladowania.eu" czy cos takiego -.-

Typoey Mirek sprzedal sie z klasa, nie chamsko i on mnie nie wkurza ze sprzedaza naklejek ;)

Gdzies tez widzialem maksymalnie kretynski obrazek. Zdjecie Jezusa na krzyzu i pidpis "jesli uwazasz ze zginal za nas like"potem tez cos z Jezusem "if you costan share" a na dole kobieta z tamponem "jesli bys jadl pomijasz"

Wtf o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mnie to totalnie wkurza...

Koty czy Psy? Koty lajk Psy komentarz...

Lubisz jeść zgniłe warzywa? Daj lajka...

I tysiące bezmózgich dziewczynek (także chłopców) to lajkuje...

Na początku to mogło być, ale teraz to już przesada.

AxeePL.png

Opublikowano

Jedyne co mnie wkurza,to głupota innych ludzi.Szczególnie to co podał 2xUp.

Jakieś doładowania,albo "Znajdź osobę po numerze telefonu!!!".Ludzie podają numer,na prawo i lewo,akceptują wszystko,i się dziwią,że dostają płatne smsy.

Opublikowano

Wkurwiają likekurwy :v

Jako zielony strasznie mnie sprzedawczyki wkurwiają.

Sam adminuję stronkę 3.4 k like :D

Wszystkie zielone szmaty powinny zniknąć.

@top. ta, wkurwiają, i to strasznie.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Mnie najbardziej denerwują komentarze pod zdjęciami:

- O mój bosz.. ale ty jesteś piękna

- nie pchawda, to ty jesteś pi3kna

- niee bo ty <3<3<3

- nie prawda ja jestem okropna a ty boska ;*;*;*;*;*

Mam ochote znaleźć i zajebać.

Opublikowano

Mnie najbardziej irytuje akcja pomocy dla zwierząt na FB, rozumiem nakłaniać do oddawania kocy, karm,klatek dla schronisk to popieram to w 100% bo sam dołączam sie do takich akcji i oddaje co mogę, ale jeżeli widzę " POMÓŻMY TEMU BIEDNEMU PSIAKOWI/ 1 LIKE =1ZŁ NA KARME, to po prostu myślę że na tej planecie nie mam czego szukać....

=D

Opublikowano

Głupie są obrazki typu,

Justin - Like Metalica - Kom.

Po co marnować czas na takie coś o.0 Fejs uzależnia i to strasznie. Ale to nie moja sprawa kto co robi ze swoim czasem ^^ Najbardziej wkurzającą rzeczą na fejsie są komentarze pod zdjęciami gimbusek - Ślicznie <3333333

Dziękujeee :****

Kotu ale pięknie >K()_*("_+*&^:?T^G(^T

Wkurzają mnie też arabi, którzy dodają mnie do znajomych a jak kiedyś jednego dodałem to miałem propozycje seksu.

Wkurzają mnie ludzie, którzy patrzą na lajki pod zdjęciami a jak lajków jest za mało to usuwają i wstawiają jeszcze raz.

Wkurzają mnie ludzie, którzy chcą mieć jak najwięcej znajomych i dodają kogo popadnie.

Wkurzają mnie ludzie, którzy piszą rzeczy typu: Zjeb** dzień - a gdy ktoś się zapyta co się stało mówią: A niccc :((((((((((((
Wkurza mnie fejs :-) Obrazki to małe piwo *.*

Opublikowano

fb to jak ktoś kiedyś napisał takie kółko wzajemnej adoracji, niedowartościowani ludzie wchodzą tam i lajkują wszystko + dodają wszystkich do znajomych bo są jebanymi pizdami i bez fb nie potrafią z nikim nawiązać kontaktu, pozdro.

Opublikowano

Mnie denerwuje wymuszanie lajków , albo komentarze ''gdzie murzyn'' i te komentarze pod zdjeciami ''Jestes piekna , wiesz?'' ''Nie ty jestes piekna :*'' ''Moja przyjaciółka jest najpiękniejsza :*'' ''Dzięki :*''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...