Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] [RPG] ThemeCraft [REKRUTACJA] - Zobacz, nie pożałujesz :)

Nellu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heeeeh ... lewdo wbiłem i widzę pytanie : czy był byś w stanie kupć VIPa ... ogarnijcie i tyle... wg mnie to szaistwo, tyle było zapowiedzi rpg i gówno z tego wszystkiego wyszło ...

? jak ty robiles te zapowiedż to sie nie dziwie.

1RkW7od.png

Opublikowano

heeeeh ... lewdo wbiłem i widzę pytanie : czy był byś w stanie kupć VIPa ... ogarnijcie i tyle... wg mnie to szaistwo, tyle było zapowiedzi rpg i gówno z tego wszystkiego wyszło ...

Pozostawię to bez komentarza..

Podkreślam jeszcze raz. Serwer będzie Non-Profit! Wszystkie fundusze z rang specjalnych, dofinansowań, zbiorów ziemniaków idą na pokrycie kosztów utrzymania maszyny!

omx6dh6.png

Opublikowano

Imię: Artur.

Zainteresowania: Grafika komputerowa, programowanie Android.

Napisz 5 zdań o sobie: Hej! Jestem Artur. Lubię pomagać ludziom ponieważ gdy komuś pomogę czuję się spełniony. Lubię grać na komputerze, najbardziej w gry FPS/FPP i MultiPlayer. Nienawidzę gier planszowych! Lubię oglądać Kiepskich :D

Wymień swoje 3 zalety: Pomocny, Miły, Odważny.

Wymień swoje 3 wady: Dużo siedzę na komputerze, Słabo gram w piłkę, Pyskuję do nauczycieli ^^

Ile czasu spędzasz dziennie przed komputerem?: 6/7 godzin (mów mi nołlajf. ;c)

Czytasz książki? Jeżeli tak, to jakie?: Nie lubię książek w wersji papierowej. Uwielbiam ebooki. Czytam książki przygodowe. Kocham Opowieści z Narnii!

Co chcesz zrobić dla serwera?: Chcę pomóc graczom, żeby nie zniechęcali się grą. Aby serwer się rozwinął i żeby gracze byli ogarnięci.

Czy pełniłeś kiedyś funkcję Helpera?: Pełniłem funkcję podobną do helpera. Stałem na spawnie i odpowiadałem na pytania graczy.

Dlaczego własnie ty nadajesz się na to stanowisko?: Ponieważ lubię pomagać graczom, chcę aby na serwerze był ogar i nie było żadnych wyzwisk. Chciałbym pomóc rozkręcić serwer tak, aby był bardzo popularny wśród graczy. Jeśli ja jestem na serwerze, żaden gracz nie zostanie bez pomocy.

Czy lubisz pomagać graczom?: Jak już mówiłem - lubię pomagać, ponieważ sądzę że jest to dobre i przyjemne.

Pełniąc tą funkcję liczysz na awans wyżej?: Chcę pełnić tą funkcję, bo chcę aby z serwerem nie było żadnych kłopotów, nie liczę na awanse. Chyba że będą jakieś rangi Helper+ lub coś takiego.

Myślę, że tyle wystarczy.

Pozdrawiam ;)

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...