Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Niewidzialna Postać? może ktoś wie

Ponurak145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od niedawna mam problem z postacią kiedy zgine na dungeonie to po wstaniu (na miejsce ogniska) moja postać staje się niewidzialna dla mnie i dla osób w grupie to samo na PVP tylko że przeciwna grupa mnie widzi a moja nie

może ktoś już coś takiego miał i wie jak na to zaradzić?

Opublikowano

ale to wygląda jak lag, czy co? Cały czas to jest, czy znika po paru sek?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

szczerze to nie jest lag i mam to cały czas dopóki znowu nie padne albo nie zrobie rlg albo nie zmienie lokalizacji i to jest tylko na dunegonach bo na normalnej lokacji czegoś takiego nie mam

edit: zresztą to możliwe że jak bym miał taką peleryne to nawet przez 30 min mnie nie widać? bo strasznie jest to uporczywe być nie widzialnym zwłaszcza że gram tankiem no i często musze ustawić się odpowiednio żeby zablokować cios albo użyć umiejętności bo np skille takie które pokazują zasięg czy też szerokość ich działania to mi w tym momencie po prostu nie pokazuje tego

EDIT 2: właśnie sprawdziłem i nie mam takiej peleryny posiadam Peleryne Podmroku którą i tak niedawno zmieniałem więc to chyba nic związanego z pelerynami

Edit 3: dodam jeszcze że jak biore wstanie przy ognisku a nie jak ktoś mnie uratuje bo jak ktoś mnie uratuje to normalny jestem a jak powrót do ogniska to właśnie niewidzialny

Opublikowano

Reinstalka jak to nie pomoże pobierz najnowsze sterowniki do kompa lub może tkwić problem w twojej karcie graficznej ;)

Opublikowano

albo się pobaw jeszcze w ustawieniach odnośnie grafiki, możesz masz za duże wymagania ustawione, czy coś.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

mam na minimalne co do grafiki gdyż jak już jestem w konklawe to mi tnie spróbuje zreinstalować może to pomoże jak nie to zobacze z kartą graficzną ale to chyba nie w niej problem gdyż mam wmiare dobrą szczególnie na nowsze gry (z World of Warcraft nigdy nie miałem problemu może to nie taka nowa gra ale wiadomo wymagania to ona ma i to bardzo duże)

NIVIDA GeForce GT 320M (to jest 1GB)

Opublikowano

Karciocha wydaje się w porządku. Może spróbuj reinstall, tak jak wyżej gadali, nie pobrały Ci się jakieś pliki, czy cuś.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jak może to być wina klienta skoro inni też go nie widzą? Jak dla mnie to raczej zbugowana postać, sprawdź dokładnie eq może coś tam siedzi.

Opublikowano

Cutty ale mówie np w PVP przeciwnicy mnie widzą normalnie a moi ludzie w party nie więc jak to możliwe właśnie skończyłem reinstalować Neverwinter i zobaczymy czy coś to dało

Opublikowano

Cutty ale mówie np w PVP przeciwnicy mnie widzą normalnie a moi ludzie w party nie więc jak to możliwe właśnie skończyłem reinstalować Neverwinter i zobaczymy czy coś to dało

To nie jest realne, daj mi jakiegoś screen'a, to pogadamy.

xD 

Opublikowano

ah razem jak odinstalowywałem neverwinter poszły screeny ale i tak to było tak że ja nie widziałem postaci tylko to co zawsze na ekranie jeżeli się powtórzy to zrobie screen i wrzuce

dalej to samo mimo restartu już zaraz ci wrzuce ss

Opublikowano

Skomplikowana sprawa chłopie. Mówisz, że grasz na najmniejszych detalach tak ? może przyczyna jest tutaj. Zwiększ troszkę i zobaczymy co z tego wyjdzie. A jeżeli nie, to napisz do supportu.

xD 

Opublikowano

ok spróbuje zwiększyć na max zobaczymy co z tego będzie a tak to jeżeli też nic z tego to bede musiał jakoś z tym się pogodzić bo support zazwyczaj mało co daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...