Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spoilery

mudzyn15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Mam taki problem że nie mogę otworzyć żadnego spoilera! :/ Nie pomogło zmiana przeglądarki,czyszczenie cisteczek,reistalacja przeglądarki/javy.Korzystam z Mozilli. Proszę o pomoc i pisanie krok po kroku :D Bd bardzo wdzięczny,z góry dziękuje :D

ewlus4.jpg

Opublikowano

Nie będe zakładał nowego tematu, więc odświeżę ten. Mam taki sam problem jak osoby wyżej, lecz dodam do tematu, iż problem pojawia się po zalogowaniu na forum. Co to znaczy... Po wyczyszczeniu ciasteczek (automatycznie konto się wylogowywuje) spoiler'y otwierają się normalnie, lecz oczywiście większość treści jest "ukrytych" dla osób niezalogowanych. Więc się loguję, klikam na ikonę spoiler'a i nic się nie otwiera. Niewiem czy jest to stan przejściowy na ów forum, ponieważ link do tematu, który dał kolega wyżej nie działa. Jeśli ktoś wie jak się z tym problemem uporać proszę o pomoc.

PS. Tak samo dzieje się na Firefox'ie jak również na IE.

1RAnrGo.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...