Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pro team.

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż podobno, że w brązie da się wygrać grę samemu. Nie wydaje mi się. W team miałem 2 afk. Nie piszcie mi, że nie zostawiałem killi bo i tak było 3 vs 5. Gdy był TF zrobiliśmy ACE, a padł tylko Varus. Zobaczcie na staty teamu...

http://imgur.com/2qNo6SO

PS. Nie mówcie, że słaba farma bo nawet nie było jak farmić :)

Opublikowano

"noob you" xD

"i report u for bad game" xD

No i co mamy płakać razem z Tobą że 2 afk miałeś? Zdarza się CZASEM, poza tym to brąz, jak widzisz łatwo jest się tu nafeedować i wygrać grę. Nie powiesz mi że w każdej grze i to akurat w Twoim teamie jest 2 afków ;)

Opublikowano

Boosterzy też muszą grać w Brązie i też muszą wygrywać samemu, i im się to udaje więc nie jest to niemożliwe. Ta gra no faktycznie z 2 afkerami wygrać ciężko, dobrze że chociaż próbowałeś wygrać - na rankedach na ogół poddawać się nie warto, wystarczy jeden błędny ruch przeciwnika i wygrana w garści.

/ czy tylko ja widzę ikonkę z napisem "BoL" na pasku? :D

Opublikowano

Boosterzy też muszą grać w Brązie i też muszą wygrywać samemu, i im się to udaje więc nie jest to niemożliwe. Ta gra no faktycznie z 2 afkerami wygrać ciężko, dobrze że chociaż próbowałeś wygrać - na rankedach na ogół poddawać się nie warto, wystarczy jeden błędny ruch przeciwnika i wygrana w garści.

Ja też ją widzę, nie ma to jak używać BoL'a i płakać, że się przegrało.. Nawet z BoL'em nie potrafią już wyjść z brązu xD

@top

No i czego ryczysz.. Ludzie w goldzie wygrywają 3v5 a ty w brązie z BoL'em nie dajesz rady.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Szacun za spostrzegawczość, nawet ja weteran BoLa tego nie zauważyłem. (skupiam się zawsze na okienku z LoLem)

Nie no to ziomuś jak z takim feedem i z BoLem nie potrafisz 1v5 wygrać to aż mi smutno xD

Opublikowano

@Up
Dokładnie, pewnie jego team wpadał w TF'a i robił DMG, a ta jebana, pazerna, tłusta kurwa zajebywała kille. CHuj w duope takim karującym zjebom, no kurwa, to on został wykierowany, pierdolony osioł.

Ps. Bolowiec - Chujowiec
iksde
Nie no żart, sam nakurwiam na skryptach do Siona

Ps2.

Płakał na forum jebany loł, na BoL'u nakurwiał, kurwa osioł.
Jebany cziter, chuj mu w dupalca, stary mu w nocy daje ruchalca
Picknoł Akali pewnie na supa, będzie go w nocy bolała dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...